Ερωτοσκόπιο 29-5-2018

Αλλαγή αστρολογικού σκηνικού! Πανσέληνος και Ιούνιος ταράζουν τα ζωδιακά καταστημένα. Οι εκπλήξεις θα έρθουν εκ των έσω και οι συσχετισμοί, θα απορρίψουν το παλιό, αγκαλιάζοντας το καινούργιο.
Δώστε περισσότερο χρόνο και αγάπη, σε ότι και όποιον έχει δώσει κάτι ανάλογο και σε εσάς!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα κάνουν μια πιο έντονη αλλά ξεκάθαρη κουβέντα με τον άνθρωπο τους. Οι Κριοί είναι με ένα εργασιακό άγχος, για το αν θα τα καταφέρουν όλα. Οι Ζυγοί δεν έχουν χρόνο για φρέσκιες ερωτικές παρέες. Οι Καρκίνοι θέλουν να φύγουν από καταστάσεις, που μόνο τους καταπιέζουν. Οι Αιγόκεροι, δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από να εστιάσουν στα οικονομικά τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορούν και να μείνουν μόνοι τους, εκτός ερωτικής σχέσης. Οι Δίδυμοι, που είναι μέσα στην ζωδιακή τους εποχή, θα κάνουν μικρά θαύματα. Οι Τοξότες, θέλουν να βάλουν όρια και πλαίσια μέσα στον δεσμό τους. Οι Παρθένοι, θα ανέβουν σε διάθεση, καθώς ένας παλιός σύντροφος θα τους θυμηθεί. Οι Ιχθείς, δεν μπορούν να συνεχίσουν να  κυνηγάνε το παρελθόν.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ξέρουν ότι πρέπει να μιλήσουν θετικά πια στον άνθρωπο που αγαπούν. Οι Υδροχόοι, μάλλον έχουν κάνει την κίνηση ματ, για έναν χωρισμό. Οι Λέοντες, βιώνουν την άνοδο επιτέλους των οικονομικών τους. Οι Ταύροι, θα ξεχαστούν μέσα σε καινούργιες αισθηματικές αγκαλιές. Οι Σκορπιοί, θα διώξουν από κοντά τους, άτομα που τους ενοχλούν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.