Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-5-2018

Κριός : Δεν θέλετε να ακουμπήσετε αυτόν τον καιρό, καθόλου τα ερωτικά σας ζητήματα. Δεν έχετε μάλλον κάτι διαφορετικό ή καινούργιο, να προτείνετε.
Ταύρος : Η ενέργεια του σύμπαντος είναι υπέρ σας, και αυτό σας δίνει την καλή διάθεση για να ισορροπήσετε τα οικονομικά και τις τρίτες σχέσεις σας.

Δίδυμοι : Δεν το διασκεδάζετε και τόσο πολύ να σας ψάχνει, να σας αναζητά κάποιος από τα παλιά και εσείς να τον απορρίπτετε. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για την επανένωση.

Καρκίνος : Τίποτα δεν μπορεί, εσάς πια να σας αγγίξει. Έχετε περάσει από όλα τα στάδια του ερωτικού πόνου, και τώρα πια έχετε επέλθει η λύτρωση του χρόνου.

Λέων : Η συμπεριφορά σας, μόνο καλή και θετική μπορεί να χαρακτηριστεί μέσα στην σχέση σας. Αν ο σύντροφος σας, έχει κάποιο παράπονο θα πρέπει να σας το πει.

Παρθένος : Θέλετε να διακόψετε τις κακές συνήθειες, και μάλλον πρέπει να ξεκινήσετε από τις ερωτικές καταστάσεις, που μόνο σας βάζουν κατά καιρούς σε διάφορα ρίσκα.

Ζυγός : Φερθείτε αυτήν την εποχή, στον άνθρωπο σας, σαν να είναι ένας καλός  σας φίλος. Έχει πληθώρα θεμάτων που παλεύει να τα λύσει.

Σκορπιός : Οι συναντήσεις με το άτομο που θέλετε και μάλλον έχετε ερωτευτεί, έχουν πλέον γίνει πιο τακτικές και οι μεταξύ σας επικοινωνίες πιο ανοιχτές.

Τοξότης : Είσαστε τελικά και οι δύο μέσα στον δεσμό σας, άκρως ευχαριστημένοι …με την τροπή που έχουν πάρει τα οικονομικά σας δεδομένα.

Αιγόκερως : Κάποιος μέσα στην ερωτική σχέση υποκρίνεται, και μάλλον δεν θέλει άλλο αυτήν την δέσμευση – υποχρέωση στην ζωή του. Αποδεσμεύεστε τον.

Υδροχόος : Είσαστε μονίμως απασχολημένοι, με την δουλειά σας, με τις παρέες σας και κάποια οικογενειακά σας θέματα. Κάπου, πρέπει να χωρέσει και ο σύντροφος σας.

Ιχθείς : Ένα μεγάλο ταξίδι, ετοιμάζει το ταίρι σας, που θα σας το προσφέρει σαν έκπληξη, για να μπορέσει να ανοίξει και κουβέντες γύρω από έναν γάμο – ή μια πιο επίσημη σχέση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.