Αριθμολογικές Προβλέψεις 28/5 - 3/6/2018

Κριός: Δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό που έχει εισέλθει στην ζωή σας, σε αισθηματικό επίπεδο, για να του δώσετε και ακόμη μια ευκαιρία. Ο Ιούνιος έχει καινούργια πρόσωπα για εσάς.
Ευνοϊκά νούμερα:  2, 5, 8

Ταύρος: Έχετε εγκαταλείψει όλες τις προσπάθειες σας, για να είστε και πάλι μαζί με τον πρώην σας. Ας δραστηριοποιηθεί αυτός λοιπόν, για να σας κατακτήσει εκ νέου.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 7

Δίδυμοι: Σε ότι και να πείτε στον άνθρωπο σας, αυτός έχει μια αντίρρηση. Αυτό είναι και ένα σημάδι, που δεν θα πρέπει έτσι απλά να το προσπερνάτε. Κάτι σημαίνει.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 2, 9

Καρκίνος: Είστε τόσο απασχολημένοι με τα την καθημερινότητα σας και την εργασία σας, που δεν ευκαιρείτε πλέον καθόλου, να βρείτε έναν καινούργιο ερωτικό σύντροφο.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 7, 8

Λέων: Πολλές οι εξουσίες και οι υποχρεώσεις, που έχετε μέσα στην εργασία σας που ίσως και να μην σας επιτρέπουν, να κάνετε μια πιο σοβαρή σχέση αυτόν τον καιρό. 

Ευνοϊκά νούμερα: 3, 4, 6

Παρθένος: Σκεφτείτε τι νιώθετε και εκφράστε το στο πρόσωπο που αγαπάτε. Ήδη το ξέρει, και το πιο πιθανόν είναι να θέλει να κάνετε κάτι περισσότερο στο μέλλον.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 7, 9

Ζυγός: Είναι μια καλή εβδομάδα για τις οικονομικές σας συναλλαγές, που θα ολοκληρωθούν εύκολα. Σε δεύτερο τόνο, δείτε και τι μπορείτε να βελτιώσετε στον δεσμό σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 9

Σκορπιός: Βρείτε την πορεία σας σαν  άτομα, ακόμη και τώρα που είστε μόνοι, μετά από τον χωρισμό σας. Υπάρχουν από τις αρχές του μήνα, νέες ευκαιρίες για να φτιάξετε την ζωή σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 8

Τοξότης: Είναι καθοριστικές οι ημέρες, για εσάς και τα θέματα που πρέπει να λύσετε, έτσι ώστε να μην εισέλθουν και στην σεζόν του Καλοκαιριού. Το χρήμα πλησιάζει και αυτό.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 6, 9

Αιγόκερως: Ο ποιοτικός χρόνος μαζί με τον άνθρωπο σας, έχει πια ελαχιστοποιηθεί. Όποια και να είναι η αιτία για αυτό, βρείτε τις λύσεις και όλα θα αποκατασταθούν.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 4, 6

Υδροχόος: Θέλετε να αποσυρθείτε από αυτήν την απογοητευτική σχέση. Το ταίρι σας ήδη αυτό το ξέρει, και μάλλον δεν θέλει να σας σταθεί εμπόδιο, στην εξελικτική σας πορεία.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 8

Ιχθείς: Οι ρόλοι μέσα σε αυτήν την σχέση έχουν πραγματικά αντιστραφεί, και αυτό είναι κάτι που σε καμία περίπτωση πλέον, δεν σας ευχαριστεί σαν κατάσταση.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 9
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.