Ερωτοσκόπιο 28-5-2018

Οι συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες στο αστρολογικό στερέωμα, είναι μόνο καλές …και τα  ζώδια είναι αποφασισμένα, έστω και υποσυνείδητα να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους,
Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα απαλλακτικό διαζύγιο, μια αλλαγή στην εργασία ή και ακόμη μια σειρά από μικρές βλετιώσεις στην καθημερινότητα τους.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα δουν κάποιον άνθρωπο από την εργασία τους να τους κοιτά ερωτικά. Οι Κριοί, έχουν ταξίδια, συναντήσεις με συνεργάτες, αλλά πολλά πράματα να τακτοποιήσουν.  Οι Ζυγοί, δεν μπορούν να  περιμένουν κανέναν να τους δώσει απαντήσεις. Οι Καρκίνοι, έχουν κάποια παράπονα από τον σύζυγο τους. Οι Αιγόκεροι, θέλουν υποστηρικτές για την ψυχολογία τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχουν πιάσει πληροφορίες για τον πρώην τους, που δεν είναι ευτυχισμένος. Οι Δίδυμοι, μάλλον επεξεργάζονται κάποια σενάρια, για έναν χωρισμό εξπρές. Οι Τοξότες, πρέπει να μιλήσουν πιο σοβαρά στην οικογένεια τους, για τον σύντροφο που έχουν δίπλα τους.  Οι Παρθένοι, σκέφτονται να προτείνουν μια πιο σοβαρή δέσμευση στον άνθρωπο τους. Οι Ιχθείς, δεν είναι ακόμη ικανοποιημένοι με τα οικονομικά τους δεδομένα.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ίσως να φύγουν για ένα σύντομο ταξίδι, για να φρεσκάρουν λίγο την ερωτική τους σχέση. Οι Υδροχόοι, έχουν μόνιμα τα μάτια τους ανοιχτά, για έναν καινούργιο σύντροφο.  Οι Λέοντες είναι μπλοκαρισμένοι σε προτάσεις πρωτοφανείς, του παρελθόντος τους. Οι Ταύροι δεν έχουν εικόνα για το τι  μπορεί να κάνει ο άνθρωπος τους, όταν είναι μακριά από αυτούς. Οι Σκορπιοί, δεν θα φέρουν άλλες εγωιστικές αντιρρήσεις σε μια επανένωση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.