Ερωτοσκόπιο 27-5-2018

Η Πανσέληνος στις 29 Μαΐου, έχει φέρει κάποιες ευχάριστες αναστατώσεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο, που ήδη έχει χαραρώσει…στην αναμονή του Καλοκαιριού.
Πολλές οι τροποποιήσεις που θα έρθουν σε αντιδιαστολή με το παρελθόν, και οι όποιες αποφάσεις, θα δώσουν το στίγμα τους για το άμεσο μέλλον.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δεν θα δεχτούν κάποια επανασύνδεση, η οποία θα τους προταθεί. Οι Κριοί, το μόνο που βλέπουν μπροστά τους, είναι εργασία και φιλικές συναναστροφές. Οι Ζυγοί, θα έχουν απροσδόκητες εξελίξεις στο επάγγελμα τους. Οι Καρκίνοι, έχουν αναλάβει πολλά οικογενειακά βάρη. Οι Αιγόκεροι ζητούν κάποιες πιο σοβαρές απαντήσεις από τον άνθρωπο τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δεν θα σπαταλήσουν παραπάνω χρόνο,  με το παρελθόν τους. Οι Δίδυμοι, είναι αρκετά χαρούμενοι με τις εργασιακές τους επιτυχίες. Οι Τοξότες, πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα παρελθόν και παρόν. Οι Παρθένοι, αποδέχονται πια την μοναξιά τους, και συνεχίζουν πιο καλά από ποτέ. Οι Ιχθείς, έχουν εξομολογηθεί τα αληθινά συναισθήματα τους, για τον σύντροφο τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ίσως και να έχουν πιάσει κάποιες ερωτικές ματιές, από έναν συνάδελφο τους. Οι Υδροχόοι, έχουν τεράστια οικονομική άνοδο που θα τους λύσει πολλές σκοτούρες.  Οι Λέοντες ξέρουν ότι το παρελθόν τους, ήδη τους πλησιάζει με έμμεσο τρόπο. Οι Ταύροι, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, στα νέα τους επαγγελματικά δρώμενα. Οι Σκορπιοί, ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλους προορισμούς.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.