Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 27-5-2018

Δίας (ανάδρομος) τρίγωνο Ποσειδώνας
Τα οφέλη αυτής της όψης είναι πολλά, το πρώτο όμως, και κυριότερο, είναι η αισιοδοξία και η καλοσυνάτη διάθεση που υπάρχει μέσα και γύρω σας. Ωθείστε σε ευγενείς πράξεις, οι οποίες σας ανταποδίδονται. Η αγάπη, η ομορφιά και η αρμονία συνυπάρχουν σε όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας δέχονται θετικές επιρροές και είναι πιθανό να επωφεληθείτε σε αυτά τα πεδία, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο και προπαντός ευχάριστη και βαθιά ανθρώπινη.

Σελήνη εξάγωνο Κρόνος (ανάδρομος) (6:33)

Η όψη αυτή φέρνει μια εκλογίκευση των συναισθημάτων σας όσων αφορά στις προσωπικές σχέσεις, στις συνεργασίες -σε ορισμένες περιπτώσεις-, καθώς και στην οικογένεια. Καλό είναι να μην ξεχνάτε πως κάποια πράγματα δεν μπαίνουν σε κουτάκια, όσο και αν μερικές φορές θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο, και ιδιαίτερα όσα νιώθουμε για τους κοντινούς μας ανθρώπους.

Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη (8:54)

Πολύ ευχάριστη διάθεση χαρακτηρίζει το χώρο του σπιτιού με αυτήν την όψη, ενώ ακόμα και οι σκέψεις σας ως προς το σπίτι και την οικογένεια αποκτούν μια θετικότητα και μια αισιοδοξία που σας δίνουν ξεχωριστή ώθηση μέσα στην ημέρα.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 10:00 έως 20:45

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Μπορείτε κάλλιστα σήμερα να κάνετε ξεκινήματα ή να οργανώσετε σχέδια και να επωφεληθείτε στο μέγιστο δυνατό από το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα.

Σελήνη σύνοδος Δίας (ανάδρομος) (21:48)

Αυτή η διέλευση της Σελήνης ενεργοποιεί το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα, φέρνοντάς σας μεγάλη χαρά τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και στις προσωπικές σας  σχέσεις. Αν έχετε εκκρεμότητες που αφορούν στην καριέρα σας, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ασχοληθείτε με αυτές και να επωφεληθείτε από την εύνοια αυτής της όψης.

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας (22:22)

Με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μπορείτε να πετύχετε σημαντικές νίκες σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται στις περισσότερες περιπτώσεις να μην χρειαστεί καν να «κουνήσετε το δακτυλάκι σας». Είναι μία αρκετά ευνοϊκή πλανητική σχέση, που είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο θα απολαύσετε τη θετική της επιρροή.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.