Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-5-2018

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Ο άνθρωπος σας έχει πολλά να κάνει και να λύσει, άρα αναμείνατε λίγο και θα δείτε ότι δεν θα σας αφήσει με παράπονο. Το Καλοκαίρι, θα είναι όλο δικό σας!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Νέα και εκπλήξεις έχει η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου. Κάποια οικονομική βοήθεια, πλησιάζει από την εργασία σας, ή από τον σύντροφο σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Εσείς έχετε πει ότι χρειαζόταν, στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, και το μόνο που απομένει, είναι και η δική του η επίσημη πια θέση για την σχέση σας.

Ερωτική Τύχη: 0910

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Είναι πιθανόν να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα, αν το ταίρι σας, μάθει – ανακαλύψει ότι μιλάτε με τον πρώην σας, έστω και σε επίπεδο φιλικό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Διαχειριστείτε τις εντάσεις μέσα στον δεσμό και τον εργασιακό σας χώρο, με ηρεμία και επιχειρηματολογία. Είναι μόνο κάτι προσωρινό, άρα μην ανησυχείτε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι ευτυχισμένες και ισορροπημένες σχέσεις, απαιτούν και σωστή επικοινωνία. Αυτό είναι και κάτι που στη δική σας περίπτωση, δεν ισχύει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Στην αγάπη είστε έτοιμοι να παραδοθείτε, και μέσα από αυτόν τον καινούργιο έρωτα που σας έχει κάνει να δείτε ολικά την ζωή σας, με μια άλλη ματιά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ότι έχετε μέσα στην καρδιά ή μέσα στις σκέψεις σας, θα πρέπει να το πείτε άμεσα στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει χάσει την επαφή του με εσάς.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Η γκρίνια και η γενικότερη ασυνεννοησία, που επικρατεί  ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας, έχει την μόνιμη της αρχή στα δύσκολα οικονομικά σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Αν έχετε επιλέξει, και για τους δικούς σας λόγους να έχετε μια διπλή ερωτική ζωή, να είστε και προετοιμασμένοι για τις όποιες πιθανές συνέπειες, που δεν είναι ποτέ ευχάριστες.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Έχουν προκύψει μέσα στην εργασία σας, κάποια θέματα που πρέπει να κοιτάξετε με μια μεγαλύτερη σοβαρότητα. Ίσως και να υπάρχει και παρασκήνιο προσωπικό.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δεν  υπάρχουν κάποια περαιτέρω πράματα να κάνετε ή να προσφέρετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, για να τον έχετε πιο κοντά σας. Ας κάνει κάτι και αυτός.

Ερωτική Τύχη: 8/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.