Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2018

Κριός : Είναι μια ιδιαίτερη και φορτισμένη θετικά ημέρα, που σας βοηθήσει να λύσετε πολλά μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα, μέσα στον δεσμό και την οικογένεια σας γενικότερα.
Ταύρος : Αρπάξτε πραγματικά όλες τις ευκαιρίες, που τρέχουν αυτήν την εποχή γύρω σας. Είτε αυτό είναι μια ιδανική νέα γνωριμία, ή μια καινούργια πρόταση εργασίας.

Δίδυμοι : Εσείς θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην ζωή σας 180%.Μάλλον με τα άστρα να σας μπερδεύουν, με προσφορές και προτάσεις, εσείς θα πρέπει να τα σκεφτείτε όλα πιο αναλυτικά.

Καρκίνος : Δεν είστε τα ζώδια, που εύκολα μπορείτε να περιορίζεστε από καινούργιες καταστάσεις και δεδομένα. Ξέρετε τι ζητάτε, και πάντα θα έχετε και τον σωστό τρόπο.

Λέων : Θα πρέπει να βρείτε την σωστή φόρμουλα, για να προσεγγίσετε το άτομο που αγαπάτε. Είτε αυτό είναι ο άνθρωπος σας, είτε κάποιο πρόσωπο που έχετε απομακρυνθεί.

Παρθένος : Τα αγαπημένα σας χόμπυ, δεν αρέσουν στον σύντροφο σας, που ίσως και να ζηλεύει τελικά λίγο, που  κάποιες φορές, ίσως και να μην μπορεί να ακολουθήσει – συμμετέχει.

Ζυγός : Μην αδικείτε τον εαυτό σας, με τις ερωτικές σας επιλογές. Αυτό που ζείτε στο τώρα, σίγουρα το ξέρετε και εσείς ότι δεν σας ταιριάζει και μόνο σας ταλαιπωρεί.

Σκορπιός : Τα παράτολμα ερωτικά σας σχέδια, θα πρέπει να μετριαστούν. Σίγουρα είστε αυτήν την περίοδο στα καλύτερα σας, αλλά προσοχή μην γίνουν λάθη.

Τοξότης : Πρέπει να προγραμματίσετε καλύτερα τον χρόνο σας, και να τον μοιράζετε σε όλους αυτούς που είναι γύρω σας, και ζητούν την ευχάριστη σας παρουσία.

Αιγόκερως : Μην αναβάλετε κάποιες  σημαντικές συζητήσεις που θέλετε να κάνετε με το  ταίρι σας, για το Καλοκαίρι και όλα τα σχετικά σας προγράμματα.

Υδροχόος : Μειώστε τα έξοδα σας, καθώς και εσείς βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι μόνο προσωρινό, και από τον νέο μήνα, σίγουρα όλα τα έρθουν στα μέτρα που θέλετε.

Ιχθείς : Ίσως και να πρέπει να φύγετε μακριά, να απαλλαγείτε από άτομα και τις δράσεις τους, που δεν ταιριάζουν σε αυτά που θέλετε και αυτά που πρεσβεύετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.