Μια πρώτη εικόνα για την άγρια δολοφονία έχουν οι Αρχές της Κύπρου

Μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι ακριβώς έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/04) στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου, στο Στρόβολο της Λευκωσίας, συνθέτουν οι Αρχές της Κύπρου.

Οι ανακριτές αναζητούν τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου, ενώ ταυτόχρονα, η Αστυνομία απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση προς το κοινό και ειδικότερα στα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά.

Σύμφωνα με το philenews.com, σε δηλώσεις του το Σάββατο νωρίς το απόγευμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι ανακριτές έχουν διαμορφώσει μια πρώτη εικόνα όσον αφορά γενικότερα το έγκλημα».

Ωστόσο, όπως σημείωσε «σ' αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να δηλώσουμε τίποτε περισσότερο», τονίζοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

«Αντιλαμβάνεστε», πρόσθεσε, «η διερεύνηση μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης, δεν συνεπάγεται και δημοσιοποίηση συγκεκριμένων πτυχών της», καθώς όπως ανέφερε μπορεί να επηρεάσει το ανακριτικό έργο.

Σημείωσε πως γίνεται αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης, ενώ συνεχίζονται να λαμβάνονται καταθέσεις από πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου ζεύγους.

Ανέφερε πως την Παρασκευή το βράδυ έγινε ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας με την ανακριτική ομάδα και το ΤΑΕ, όπου έγινε ανασκόπηση των ερευνών.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.