Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2018

Κριός: Δικαιούστε κάποιων απαντήσεων και ώριμων αιτιολογιών, από το ταίρι σας, που όλο και τις αποφεύγει. Ίσως και να πρέπει να ψάξετε προσωπικά, την σχέση σας, πιο βαθιά.
Ταύρος: Η μοναξιά είναι ένα απλά μεταβατικό στάδιο, για μια επόμενη σχέση. Με το άστρο του ουράνιου θόλου, να σας ευνοεί, σίγουρα προσέξτε να είναι και καλύτερη από την προηγούμενη.

Δίδυμοι: Η όψη σας δείχνει ότι δεν είστε και στα πιο καλά σας. Αυτό έχει την πηγή του μόνιμα, στην ερωτική σας ζωή που πια δεν σας αποδίδει ότι κάποτε.

Καρκίνος: Οι ερωτήσεις που σας κάνει κάποιος φίλος – συνεργάτης σας, για την προσωπική σας ζωή, ίσως και να είναι οιωνός ενός ερωτικού πλησιάσματος.

Λέων: Πολλά τα ταλέντα που έχετε σαν ισχυρό ζώδιο, αλλά στον έρωτα είσαστε τόσο απόλυτοι και κάθετοι, που σηκώνετε τείχη για αυτούς που ζητούν να έρθουν πιο κοντά σας.

Παρθένος: Έχετε κλειδώσει την καρδιά σας, και δεν θέλετε αυτόν τον καιρό, να εμπλακείτε σε νέα ερωτική σχέση. Από τον νέο μήνα του Μαΐου, αυτό θα αλλάξει…μέσα από μια μοιραία γνωριμία.

Ζυγός: Θα πρέπει να περιμένετε για λίγο ακόμη, και να σταθείτε μακριά από προσεγγίσεις και επικοινωνίες με τον άνθρωπο σας, προκειμένου να καταλάβει ότι δεν αστειεύεστε πια.

Σκορπιός: Οι τυχαίες και παροδικές γνωριμίες, που έχετε αυτόν τον καιρό στην ζωή σας, σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος, για να ξεπεράσετε την μοναξιά σας.

Τοξότης: Αυτός που αγαπάτε σιωπηλά, έχει μια έκπληξη για εσάς. Σε όποια φάση και να είστε… χωρισμός – νέα σχέση, θα δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, για ερωτικό μόνιασμα.

Αιγόκερως:  Ανακοινώστε σε όλους αυτούς που κατά καιρούς σας ενοχλούν, ότι έχετε περάσει σε μια σχέση καινούργια. Είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να ηρεμήσετε από τις επιπολαιότητες.

Υδροχόος: Ο άνθρωπος σας, παρουσιάζει κατά καιρούς κάποια από τα προβλήματα που τον καθυστερούν από το να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για εσάς.

Ιχθείς: Είσαστε μπερδεμένοι με πολλές και παράλληλες καταστάσεις. Σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλετε, άρα κάντε κάτι για να το λήξετε άμεσα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.