Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Μπορείτε να μιλήσετε πιο καθαρά στον άνθρωπο που έχετε κρυφά ερωτευτεί. Το πιο πιθανόν είναι να βρείτε πιο εύκολο το μονοπάτι, από ότι περιμένατε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις από εσάς, και πρέπει σε όλα να είστε παρόν. Από την νέα εβδομάδα, ίσως κάποια ζητήματα να χρειαστούν την αισθηματική σας προσοχή περισσότερο.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είσαστε μέσα σε ένα ασταμάτητο άγχος, για να φέρετε και πάλι την ισορροπία στην αισθηματική και την οικονομική σας ζωή. Είστε πολυμήχανοι και σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Σκέψεις και συναισθήματα, έχουν μπερδευτεί και έχετε μείνει τελικά στάσιμοι, και χωρίς να  παίρνετε κάποιες αποφάσεις. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, πιθανόν να χρειάζεστε χρόνο.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σεβαστείτε αυτά που σας ζητάει ο άνθρωπος σας, και μην τον πιέζετε επειδή υπάρχει μια ανασφάλεια για το κοινό σας μέλλον. Όταν θα είναι σε όλα έτοιμος θα σας το ανακοινώσει. 

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Η καρδιά σας, χτυπάει μόνο για τον πρώην σας, που όμως έχει προχωρήσει την ζωή του πιο κάτω. Ίσως και να πρέπει και εσείς πλέον να κάνετε κάτι αντίστοιχο.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Έχετε κοστολογήσει και ζυγίσει αυτά που σας έχει προσφέρει το ταίρι σας, και θέλετε πια να κάνετε και το επόμενο βήμα, μέσα στον δεσμό σας. Κάτι ίδιο επιθυμεί και η άλλη πλευρά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας, έχει χάσει την ένταση και την δυναμική της. Αυτό είναι και κάτι, που βαραίνει πιο πολύ το ταίρι σας, που ξέρει ότι δεν έχει και την πιο σωστή συμπεριφορά απέναντι σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας, σας κάνει και δείχνετε ακόμη πιο ερωτικοί, σε όλους αυτούς που είναι γύρω σας. Θα εκπλαγείτε από τα προσωπικά πλησιάσματα, και προσκλήσεις που θα λάβετε.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Δεν είστε αυτοί που θα πάρουν συμβουλές από κανέναν. Υπάρχουν κάποια ζητήματα, που μόνο μέσα από τα δικά σας χέρια, μπορούν να βρουν την μόνιμη τους λύση.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Αν υπάρχουν κάποια άτομα ανεπιθύμητα μέσα στην κοινωνική – φιλική σας ζωή, κάντε τις δράσεις που θα σας αποδεσμεύσουν από όλο αυτό. Η διαφορά μετά θα είναι αισθητή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι αντιστάσεις που κρατάτε απέναντι σε μια ερωτική πρόταση που σας έγινε, δεν θα κάμψουν αυτόν που σας θέλει. Αντιθέτως θα έχετε νέες προσεγγίσεις.

Ερωτική Τύχη: 09/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.