Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός
Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας δεν έχει ακόμα λήξει την αντίθεσή του με την Αφροδίτη, έστω κι αν αυτή έχει περάσει στον Σκορπιό. Θα πρέπει να προσέξτε τα νεύρα σας.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να είναι πολύ ενεργή καθώς κινείται προς σύνοδο με τον Δία αλλά είναι και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό, το παρελθόν είναι ζωντανό και το μέλλον σας φοβίζει.

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τον πολικό σας Τοξότη γεννά ευκαιρίες αλλά και προβλήματα . Κάποιοι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν πολύ ερωτικά μπορεί να φαίνονται κάπως ψυχροί.

Καρκίνος

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και με την Αφροδίτη σας προβληματίζει πολύ. Πρέπει να ελέγγξετε τα νεύρα σας και να μην πέσετε στην κυκλοθυμία τόσο ερωτικά όσο και γενικότερα.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σας κοντράρεται με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό δημιουργώντας προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας η οποία μπορεί να γίνει εμπόδιο στην όποια ερωτική σας επιδίωξη.

Παρθένος

Το γεγονός ότι ο Ερμής κυκλοφορεί στον Τοξότη και τον μεταβλητό σταυρό, στον οποίο ανήκετε κι εσείς, ανοίγει πολλές πιθανότητες για φλερτ σε ανθρώπου που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε να πλησιάσετε.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να είναι σε ένα έντονο τετράγωνο με την Σελήνη μπορεί άνθρωποι που σας κινούν το ενδιαφέρον να είναι εντελώς απαγορευμένο να τους πλησιάσετε, ενώ σας πλήττει και μια μεγάλη μελαγχολία.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας τετραγωνίζει την Σελήνη στον Λέοντα. το αποτέλεσμα είναι η αγάπη να γίνεται μια επώδυνη διαδικασία. Είναι πιθανόν να έχετε ρήξεις με ανθρώπους που αγαπάτε λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας κινείται προς μια σύνοδο με την Σημερινή ημέρα και ανοίγουν πολλαπλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Μην μένετε κολλημένοι σε κάποιες κακές στιγμές, έρχονται ανατροπές.

Αιγόκερως

Η εξαιρετική διάθεση του Κρόνου από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό θέλει να σας χαρίσει τον έρωτα. Ανοίξτε την διαίσθησή σας και πάρτε μηνύματα που σας στέλνουν οι άλλοι γύρω σας.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ουρανός εξακολουθεί να σας ταράζει. Πρέπει να είστε ευέλικτοι ερωτικά, αλλά και γενικότερα. Γενικά να ξέρετε πως αυτή την εποχή θα βάλετε τις βάσεις για τις σχέσεις σας στο μέλλον, προσέξτε να είναι στέρεες.

Ιχθείς

Είναι μεγάλη η επιρροή του τριγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η διαίσθησή σας δεν σας γελάει στον ερωτικό τομέα. Ασκήστε την γοητεία σας, είναι ακαταμάχητη.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.