Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Κριός
Μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από ζητήματα τα οποία σας κουράζουν σήμερα. Δεν είστε έτοιμοι για βαθύτερη επικοινωνία, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να σας προκαλεί εκνευρισμό.

Ταύρος

Τώρα είναι πιθανόν λόγω της διελεύσεως της Αφροδίτης να έχετε ήδη αρχίσει να νοιώθετε πιο έντονα μία εσωτερική δύναμη, η οποία δεν σας οδηγεί όμως αναγκαστικά στον καλύτερο δρόμο.

Δίδυμοι

Με το πλαίσιο που σχηματίζεται σήμερα αστρολογικά, έχετε κάποια σημαντική ευκαιρία να αναζητήσετε μέσα σας ορισμένα αρμονικά χαρακτηριστικά, αν και είστε σε αμηχανία.

Καρκίνος

Η πολύ έντονη και δυνατή ως προς την επιρροή της όψη για σήμερα είναι η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που σας αφορά άμεσα. Προσέξτε πολύ τις ζήλιες και τις έντονες σκηνές.

Λέων

Με τον κυβερνήτη σας ήλιο να βρίσκεται τώρα σε τρίγωνο με την Σελήνη έχετε την εξαίρετη ευκαιρία να εντοπίσετε μέσα σας την αρμονία και να έρθετε σε επαφή με τα ερωτικά σας στοιχεία .

Παρθένος

Η κατάσταση αστρολογικά έχει όντως μεγάλη ποικιλία. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είμαστε 50-50 σε ό,τι αφορά την θετικότητα και την αρνητικότητα. Τα πράγματα είναι στο χέρι σας.

Ζυγός

Αυτή η αστρολογική κατάσταση που επιμένει αυτή τη στιγμή να σας επηρεάζει πολύ έντονα είναι η διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, που σας καλεί τώρα σε αύξηση της δύναμής σας.

Σκορπιός

Με την αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα. Κυρίως, αποφύγετε ζηλότυπες σκηνές και υπερβολές κτητικότητας.

Τοξότης

Παρόλο που πολλά γίνονται αυτή τη στιγμή τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ημέρα από αισθηματικής απόψεως, από την δική σας πλευρά κρατάτε ισορροπίες.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα, καθώς ορισμένες συμπεριφορές μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας στους άλλους και τελικά να τα βάλε χωρίς λόγο με τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Παρά τα διάφορα παρατράγουδα που θα ακουστούν σήμερα, εσείς μένετε σταθεροί στους στόχους σας, ζητώντας όμως την περιπέτεια και την ελευθερία, αν αυτή σας στερηθεί δεν θα κάνετε σε κανέναν το χατίρι.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας αυτή τη στιγμή σχηματίζει ένα εξαίσιο τρίγωνο μαζί εμ την Σελήνη και έρχεται για να σας φέρει πιο κοντά μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, μέσα από μαγευτική επικοινωνία .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.