Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-11-2017

Κριός
Αναζητάτε μία συμβουλή για σήμερα; Να έχετε θάρρος και μην φοβάστε με το ότι δεν επηρεάζεστε άμεσα από ορισμένες σημαντικές ερωτικές όψεις σήμερα, μην ξεχνάτε το τρίγωνο Σελήνης-Άρη.

Ταύρος

Πώς να πρωταρχίσουμε για εσάς! Το πάθος πολύ έντονο από τώρα με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, να εισέρχεται στον Σκορπιό. Για να μην μιλήσουμε για το τρίγωνο Αφροδίτης-Σελήνης και τον ερωτισμό που αυτό κρύβει.

Δίδυμοι

Η ημέρα έχει μεγάλη θετικότητα ερωτικά. Ιδιαίτερα για τους διδύμους δευτέρου δεκανού, ετοιμαστείτε για μεγάλο πάθος, ενώ για τους τρίτου δεκαημέρου ετοιμάζονται εκπλήξεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη κάνει ένα τρομερό κονσέρτο έρωτα σήμερα και μην ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή εισέρχεται στο ίδιο της το σπίτι, τον Καρκίνο και σας κάνει υποστηρικτικούς προς το αγαπημένο σας άτομο.

Λέων

Αυτό που τόσο θετικά σας δίνει η ημέρα είναι η ιδιαίτερη ευγένεια και οι λεπτοί τρόποι, κυρίως για του Λέοντες του δευτέρου δεκανού, καθώς επηρεάζονται από τον κυβερνήτη τους Δία.

Παρθένος

Τώρα τα πράγματα για εσάς είναι ανάμικτα. Ο βασικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, μπορεί αν μην λαμβάνει μέρος, όμως θα παλέψετε μεταξύ πάθους και έλλειψης αυτοεκτίμησης, με τον Κρόνο και την Αφροδίτη.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει ιδιαίτερες τιμές τώρα, με τον Σκορπιό να υποδέχεται στο σπίτι του τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, κάτι που σημαίνει που από τώρα ξεκινά περίοδος περιπετειώδους έρωτα.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας είναι ο φιλόξενος οικοδεσπότης της ερωτικότατης Αφροδίτης και από σήμερα ξεκινάτε να ανακτάτε τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή σας, αξιοποιήστε την διαίσθησή σας.

Τοξότης

Ο Τοξότης με τον Δία να τον κυβερνά και να σχηματίζει τώρα τρίγωνο με την Σελήνη, είναι έτοιμος για την προσέγγισή του, μέσα από ευγενείς και προσεγμένες κινήσεις.

Αιγόκερως

Με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου πρόκειται να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας, αλλά μην ξεχνάμε πως κυβερνήτης σας είναι και η Αφροδίτη, κυρίως για τους Αιγόκερους δευτέρου δεκαημέρου, με την τόσο ερωτική διέλευσή της.

Υδροχόος

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό τώρα σας δίνει αυτοπεποίθηση, δύναμη και βέβαια μεγάλο αυθορμητισμό. Γίνεστε το θετικό πρόσωπο της παρέας και ετοιμάζεστε για εκπλήξεις.

Ιχθείς

Ακόμα είστε μπερδεμένοι με την χθεσινή όψη του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα, όμως ξεχνάτε τις θετικότατες και ερωτικές όψεις της Σελήνης, που επηρεάζει κυρίως τους Ιχθείς δευτέρου δεκαημέρου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.