Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-11-2017

Κριός
Παρόλο που δεν είναι όλοι σε μία θετική φάση αυτή τη στιγμή, εσείς βρίσκεστε τώρα σε μία πολύ καλή φάση, με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Άρη, μην χάσετε την ευκαιρία σας.

Ταύρος

Είσαστε δυναμικοί και έχετε τώρα περισσότερο πείσμα . Βλέπετε, το τρίγωνο Σελήνης-Άρη δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους και σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε τώρα πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Μία κουραστική ημέρα περιμένει πολλά ζώδια αυτή τη στιγμή και την ευθύνη φέρει κυρίως το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα και εσείς δεν μένετε ανεπηρέαστοι.

Καρκίνος

Ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη, σχηματίζει δύο όψεις μεταξύ των οποίων ακροβατείτε. Αυτές είναι το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα κα το τρίγωνό της με τον Άρη, η απόφαση δική σας.

Λέων

Τώρα η κατάσταση θα γίνει πιο μπερδεμένη με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να καταδοκεί φέρνοντας ορισμένες εντ΄σεις, όμως με το τρίγωνο Σελήνης-Άρη αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες.

Παρθένος

Λόγω του ότι θα επηρεαστείτε από το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα, θα έχετε μία δυσκολία να δείτε καθαρά τα πράγματα, κάτι που σας φέρνει σε αμηχανία.

Ζυγός

Καταφέρνετε να συντονιστείτε με κάποια ευκολία, μαζί με την πολύ ερωτική και θετική όψη της ημέρας, το τρίγωνο Σελήνης-Άρη, που σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας.

Σκορπιός

Είναι μία σημαντική στιγμή τώρα και από τη δική σας πλευρά προσπαθήστε να αποφύγετε τα χειρότερα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να απειλεί για μεγάλες καταστροφές.

Τοξότης

Αν καταφέρετε να βρίσκεστε εντός ενός περιβάλλοντος που εμπιστεύεστε και στο οποίο θα νοιώθετε πιο άνετα, θα καταφέρετε μέσα στην ημέρα να βρείτε την ισορροπία σας.

Αιγόκερως

Τώρα θα καταφέρετε από τη δική σας πλευρά να μείνετε πολύ πιο συνεπείς στη λογική, σε αντίθεση με πολλά ζώδια. Είναι η ευκαιρία σας να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Υδροχόος

Αν από τη δική σας πλευρά καταφέρετε να δείτε και λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα, θα μπορέσετε να δείτε την πραγματικότητα καθαρά και να δείξετε την κατανόηση που απαιτεί η ημέρα.

Ιχθείς

Είναι μία δύσκολη ημέρα για εσάς, με μεγάλες εντάσεις. Λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα πηγαίνετε τα πράγματα στα άκρα και χαλάτε όμορφες καταστάσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.