Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-11-2017

Κριός
Η σημερινή κατάσταση δεν έχει ένα καθαρό πρόσημο. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη φέρνει ανάμικτες καταστάσεις, να είστε έτοιμοι πάντως σε κάθε περίπτωση για κάποιες εντάσεις.

Ταύρος

Θα εκπλαγείτε σήμερα από το πόσο μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά από ό,τι φαίνονται. Έχετε γερή καρδιά; Τι μπορείτε να ανεχτείτε να σας φέρνει μπροστά σας η μοίρα;

Δίδυμοι

Για εσάς είναι ημέρα και οι αστρολογικές κινήσεις σήμερα σας δείχνουν και με τα δέκα δάχτυλα. Είναι υποχρέωσή σας λοιπόν να δείξετε τόλμη, μην φανείτε ακατάδεχτοι στα άστρα .

Καρκίνος

Η Σελήνη ασχολείται σήμερα με τους Διδύμους και με τον Ερμή και μιας και η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, ακολουθήστε το φώς της, αλλά προσέξτε την αντίθεσή της με τον Ερμή.

Λέων

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή όλων, αλλά ποια είναι τελικά. Ακόμα και η πανέμορφη όπως απεδείχθη Πανσέληνος είχε τα προβλήματά της. Έχετε δυνατή θέληση; Αποδείξτε το.

Παρθένος

Βγαίνετε από αυτό το οποίο είσαστε σήμερα και δεν θα αργήσετε να αναρωτηθείτε το τι σας συμβαίνει. Όντως, δεν είστε εσείς και κάνετε αστοχίες και λάθη . Δεν είναι κακό, είναι καταπληκτικό.

Ζυγός

Ορισμένες καταστάσεις δεν έρχονται όπως θα τις θέλαμε. Ορισμένες άλλες έρχονται ακριβώς όπως δεν θα θέλαμε. Τώρα η βάρκα κυμαίνεται μεταξύ του δεν θέλω και δεν θέλω με τίποτα, εκμεταλλευτείτε την περίεργη ευκαιρία.

Σκορπιός

Εσείς που ξέρετε πολύ καλά από δυσκολία μπορεί και να γελάσετε σήμερα βλέποντας τους άλλους να παιδεύονται. Μαζί σας και εμείς οι αστρολόγοι, αλλά μην είστε κακοί, δείξτε κατανόηση .

Τοξότης

Ο αστερισμός σας πολύ καλοπροαίρετα και φιλόξενα είναι τώρα ο οικοδεσπότης του Ερμή. Τι δεν πήγε καλά; Σας λέρωσε ο Ερμής το σπίτι, του φωνάξατε και παρεξηγήθηκε; Πάντως με εσάς είναι αρκετά θυμωμένος, προσέξτε λοιπόν.

Αιγόκερως

Οι σημερινές αστρολογικές καταστάσεις μπορεί για εσάς να είναι σε πολλούς τομείς το κερασάκι στην τούρτα. Τι κάνουμε λοιπόν τότε; Διάλλειμα, ξεκούραση, άνεση, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.

Υδροχόος

Τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλαμε. Και εμείς θέλαμε η Σελήνη να διέρχεται από τους διδύμους χωρίς την αντίθεσή της με τον Ερμή. Προσέξτε την επικοινωνία σας.

Ιχθείς

Η δυσκολία σας στο να προσαρμοστείτε αυτή την δύσκολη αλλά και ίσως διασκεδαστική στιγμή έρχεται για να φέρει στην επιφάνεια και άλλες σας πιθανές αδυναμίες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.