Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-11-2017

 Κριός
Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε να βγάλετε προς τα έξω το πιο έντονο πρόσωπό σας, Βάλτε μέσα στην ερωτική σας συνταγή και αρκετή δόση ρομαντισμού, δίπλα από την Πανσέληνο.

Ταύρος

Καθώς σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό είναι προτιμότερο το να αποφύγετε να έχετε αντιδράσεις έντονες, προσέξτε πολύ ορισμένους αναίτιους καυγάδες .

Δίδυμοι

Αυτή τη στιγμή η Πανσέληνος στον Ταύρο έρχεται να σας βοηθήσει να συνδυάσετε με μαεστρία τα αισθηματικά σας όνειρα με τον ρεαλισμό, μπορείτε να κάνετε σημαντικές κινήσεις.

Καρκίνος

Να έχετε υπόψιν σας πως η Πανσέληνος είναι πάντα μία στιγμή ρομαντισμού, κατά τρόπο αρχετυπικό. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον ταύρο σας φέρνει πιο κοντά στα όνειρά σας.

Λέων

Αν και η εκπληκτική Πανσέληνος μπορεί να σας επηρεάσει θετικότατα, προσέξτε πολύ τώρα, καθώς υπάρχει η περίπτωση να έχετε κάποια απόμακρη συμπεριφορά απέναντι στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Παρθένος

Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για εσάς τώρα που η Πανσέληνος σας καλεί να συνδυάσετε αυτό το οποίο ζητά η καρδιά σας με αυτό που αντιλαμβάνεται η λογική σας.

Ζυγός

Σήμερα έχετε μία τάση αν αισθάνεστε έναν εκνευρισμό τον οποίον όσο καταπιέζετε, τόσο γίνεται εντονότερος και τελικά τον εξωτερικεύετε. Αφεθείτε στην μαγευτική επιρροή της Πανσελήνου.

Σκορπιός

Σήμερα πιθανότατα θα αναζητείτε μία κατανόηση, την οποία όμως από ό,τι φαίνεται δεν είναι δεδομένο πως θα την βρείτε, καθώς ο καθένας θα έχει μία τάση να ασχολείται με τα δικά του.

Τοξότης

Είσαστε μέσα σε αυτούς που τώρα ίσως οδηγηθούν αυτή τη στιγμή σε κάποια μικρή απομόνωση, σε ένα κλείσιμο του εαυτού, αν και με την θετικότητά σας μπορείτε να το αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως

Το να είστε ο εαυτός σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μην φοβάστε να πείτε το παράπονό σας και να συζητήσετε ανοιχτά, δεν έχετε τίποτα και κανέναν να φοβηθείτε.

Υδροχόος

Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα έχετε τον κίνδυνο να έχετε ορισμένες πολύ ακραίες αντιδράσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Ιχθείς

Αν καταφέρετε να είστε συγκεντρωμένοι, θα μπορέσετε να ενώσετε τον ελεύθερο κόσμο τον ονείρων σας με την πραγματικότητα σήμερα, χάρις την επιρροή της Πανσελήνου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.