Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-11-2017

Κριός
Αυτή τη στιγμή έχετε πραγματικά ανάγκη από το να είσαστε ο εαυτός σας. θα χρειαστεί να καταλάβετε το πόσο μεγάλη αξία έχει αυτό. Μην χάνετε άλλο χρόνο, προχωρήστε.

Ταύρος

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και αυτό είναι σημαντικό, όμως θα χρειαστεί να δείξετε και μία περισσότερη προσοχή αυτή τη στιγμή, απέναντι σε ορισμένες λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την θετική σας διάθεση. Εάν δεν νοιώθετε πως είναι ισχυρή, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάπως πιο χαλαρά και να απολαύσετε περισσότερο την ημέρα.

Καρκίνος

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πραγματικά να σας σταματάει από το να κάνετε την κίνησή σας, μην κλείνεστε λοιπόν στον εαυτό σας, αισθανθείτε ελεύθεροι.

Λέων

Καθώς η ημέρα μας οδηγεί όλους, λίγο-πολύ, σε κάποια εσωστρέφεια, προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Βγείτε μία βόλτα και χαλαρώστε για να δείτε τα πράγματα χαλαρά.

Παρθένος

Είναι σημαντικό το να καταφέρνουμε να διατηρούμε την θετικότητά μας. Όχι γενικά και αόριστα, αλλά με την έννοια του πάντα να είμαστε σε θέση να κρατάμε την αυτοπεποίθησή μας.

Ζυγός

Έχετε τώρα μία τάση να κάνετε πίσω και αυτό θα σας στοιχήσει αν δεν επικεντρωθείτε γρήγορα, ώστε να κάνετε την κίνησή σας. Μην χάσετε κάποια καινούρια ευκαιρία.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Αυτό θα σας οδηγήσει γρήγορα σε μία αυτο-απομόνωση, η οποία θα σας δυσκολέψει αρχικά σε μεγάλο βαθμό.

Τοξότης

Πρέπει τώρα να είστε σε θέση να χαλαρώσετε, αλλά είναι πιθανόν πως οι γενικότερες υποχρεώσεις σας, εκτός του αισθηματικού τομέα, δεν σας διευκολύνουν ως προς αυτό.

Αιγόκερως

Είναι πράγματι αστείο το ότι ορισμένες φορές νομίζουμε όμως κάποιοι από τους στόχους μας είναι άπιαστοι, ενώ τελικά αποδεικνύεται πως είναι πολύ πιο εύκολοι, συλλογιστείτε το αυτό.

Υδροχόος

Ορισμένες φορές δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μπορείτε να γίνεστε συγκεκριμένοι ακόμα και με τις πράξεις. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει αυτό που δεν θέλει, δείτε την ημέρα αλλιώς.

Ιχθείς

Αν αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να δείτε αυτή τη στιγμή τα πράγματα τόσο καθαρά, κάτι που όντως είναι πιθανόν για σήμερα, μην φοβηθείτε να ζητήσετε την γνώμη της παρέας σας, αλλά με προσοχή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.