Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-11-2017

Κριός
Σήμερα μπορείτε να αφεθείτε πιο χαλαροί μέσα στην ημέρα. Κοιτάξτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και νοιώστε την θετική ενέργεια να σας γεμίζει, καθώς η ίδια η ημέρα είναι θετική.

Ταύρος

Δεν χρειάζεται να παλεύετε για τα πολλά. Να ξέρετε πως είστε ευνοημένοι ιδιαίτερα ως προς το να δείξετε το έντονα ερωτικό σας πρόσωπο. Νοιώστε πιο χαλαροί και διεκδικήστε στο ερωτικό παιχνίδι.

Δίδυμοι

Δεν έχετε τώρα την δυνατότητα να δείτε τα πράγματα όσο καθαρά θα θέλατε ή τουλάχιστον όσο έχετε συνηθίσει να τα βλέπετε. Όμως, η ημέρα σας ανταμείβει με την ανεπτυγμένη σας διαίσθηση .

Καρκίνος

Το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε είναι κάτι το οποίο από ό,τι φαίνεται τώρα δεν είστε ακόμα έτοιμοι να το γνωρίσετε. Όμως, η βαθύτερη επικοινωνία είναι κάτι για το οποίο τώρα ευνοήστε.

Λέων

Με την ιδιαίτερη και ολοένα αυξανόμενη δύναμη και διαχυτικότητά σας, θα μπορέσετε να κάνετε πολύ έξυπνες και ενδιαφέρουσες ερωτικές κινήσεις, ιδίως απόψε το βράδυ.

Παρθένος

Να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, καθώς έχετε τώρα την σπουδαία ευκαιρία να το κάνετε αυτό. Προσπαθήστε να μην σκεφτείτε το πώς και το γιατί, εισερχόμενοι από την πόρτα των ονείρων.

Ζυγός

Με την Σελήνη αν εισέρχεται πλέον στο ζώδιό σας, έχετε μία επιπλέον υποστήριξη αστρολογικά, έτσι ώστε να αναζητήσετε μέσα σας μεταξύ άλλων και την συναισθηματική σας αρμονία .

Σκορπιός

Μην προσπαθείτε να υπερβείτε τα όριά σας, κάντε αυτό το οποίο σας προτείνει η ημέρα, από αστρολογικής απόψεως. Είστε σε θέση να πάρετε αυτή τη στιγμή σημαντικές αποφάσεις .

Τοξότης

Τώρα θα καταφέρετε να αντιληφθείτε πολύ καλύτερα το τι μπορεί να σήμαιναν για εσάς οι τελευταίες ημέρες, ίσως μάλιστα μιλάμε για μία μικρή περίοδο, περίπου δύο ή τριών εβδομάδων.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από την σκληρή αυτοκριτική και τώρα από την ανάγκη για επιβεβαίωση . Απελευθερωθείτε από ενοχές που σχετίζονται με το παρελθόν σας.

Υδροχόος

Έχοντας την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα αυτή τη στιγμή και από κάποια απόσταση, όπως λέμε, θα καταφέρετε στο σύντομο διάστημα που ακολουθεί να πάρετε αποφάσεις.

Ιχθείς

Μείνετε συντονισμένοι με την εύνοια της περιόδου. Είσαστε σε θέση να καταλάβετε όσα χρειάζεται να ξέρετε για κάποιο πρόσωπο που σας αφορά, ώστε να κάνετε την κίνησή σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.