Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-11-2017

Κριός
Η ημέρα φέρνει τα περισσότερα ζώδια το ένα πιο κοντά με το άλλο. Είναι ία ιδιαίτερη στιγμή μεγαλύτερης επικοινωνίας και κατανόησης και εσείς επενδύετε ταυτόχρονα τον δυναμισμό σας.

Ταύρος

Τώρα είστε πιο κοινωνικοί και φαίνεται πως μπορείτε με μεγαλύτερη σιγουριά και προσωπικά αλλά και αστρολογικά να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας αφορά πραγματικά.

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα και δοκιμάζετε καινούρια και περιπετειώδη πράγματα, προσοχή όμως, δεν είστε έτοιμοι για αποφάσεις .

Καρκίνος

Το τρίγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας, δηλαδή της Σελήνης, και του Πλούτωνα πρόκειται να σας επηρεάσει δυναμικά, οδηγώντας σας στην αναγκαιότητα της προσωπικής εμβάθυνσης.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος βρίσκεται τώρα σε εξάγωνο με την Σελήνη . Αυτή η πολύ σημαντική όψη βγάζει προς τα έξω το κοινωνικό σας και δεκτικό πρόσωπο. Είστε πιο προσιτοί και ευχάριστοι.

Παρθένος

Εξαιτίας της επιρροής που δέχεστε από το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα θα έχετε τώρα αυξημένη φαντασία στον έρωτα, αλλά και δυσκολία λογικής προσέγγισης.

Ζυγός

Είστε σε μία θετικότατη φάση τώρα, με την σύνοδο του πλανήτη-κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Δία να σας οδηγεί σε κοινωνικότητα και έντονο ερωτικό πάθος, μην χάσετε την ευκαιρία.

Σκορπιός

Χάρις την επιρροή του τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Πλούτωνα είσαστε τώρα έτοιμοι να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να κάνετε εσωτερική ανασκόπηση.

Τοξότης

Με τον κυβερνήτη σας Δία να βρίσκεται σε μία σημαντικότατη σύνοδο με την Αφροδίτη, μπορείτε τώρα να αφήσετε προς τα έξω ελεύθερη τη γοητεία σας και τον ενθουσιασμό σας.

Αιγόκερως

Με την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Κρόνου, τώρα περνάτε σε μία φάση που επιδιώκετε να επιβεβαιωθείτε μέσα από τρίτους, κάτι που σας καθυστερεί στην προσέγγισή σας.

Υδροχόος

Τώρα μπορείτε αν δείτε ορισμένα πράγματα μέσα από ένα πιο κριτικό μάτι . Δεν ωραιοποιείτε τα πράγματα, αν και μπορείτε να δείξετε μεγάλη κατανόηση σε σχέση με κάποιες συμπεριφορές.

Ιχθείς

Με την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα μπορείτε θα παρακινηθείτε από την διαίσθησή σας, προσοχή όμως, καθώς είναι λάθος να πάρετε σήμερα αποφάσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.