Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-11-2017

Κριός
Η ημέρα θα έχει ένταση και αρκετούς καυγάδες, αν δεν καταφέρουν τα ζώδια να συντονιστούν με τις θετικότερες όψεις, όπως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο αυτή την ώρα, μαζί με την Σελήνη, η διάθεσή σας είναι πιο διασκεδαστική και ανέμελη και τα συναισθήματά σας πολύ πιο έντονα, αλλά δεν είστε έτοιμοι για αποφάσεις .

Δίδυμοι

Η δυσκολία σας σήμερα ως προς το να πάρετε αποφάσεις, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας σήμερα στον αισθηματικό τομέα.

Καρκίνος

Είναι μία στιγμή που θα βγάλετε μεν πολύ θετικά αισθήματα, όμως δεν θα μπορείτε να τα εκφράσετε με τον τρόπο που θα θέλατε. Είναι σημαντικό να κάνετε κάποια υπομονή .

Λέων

Τώρα θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία περισυλλογή από τη δική σας πλευρά, βλέποντας τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, χωρίς βέβαια να χάνετε τον ρεαλισμό σας.

Παρθένος

Ο κυβερνήτη σας Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με την Σελήνη και έτσι δεν είστε έτοιμοι για να κάνετε ορισμένες αισθηματικές συζητήσεις, λόγω του ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη, βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Η τάση σας για διασκέδαση σας βοηθά να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, αλλά όχι να πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Αν είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν αποσπάστε αυτή τη στιγμή, τότε θα καταφέρετε να είστε σε μία φάση πολύ καλύτερη και πρόκειται να νοιώθετε μεγαλύτερη βεβαιότητα.

Τοξότης

Ο κυβερνήτη σας Δίας βρίσκεται τώρα σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο με την Σελήνη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αιγόκερως

Τώρα θα ήταν χρήσιμο να δείξετε κάποια υπομονή, σε σχέση με αντικειμενικά εμπόδια που μπαίνουν μπροστά σας. ορισμένα από αυτά φαίνονται κάπως τυχαία και δεν είναι άξια εκνευρισμού.

Υδροχόος

Αυτό το οποίο σε αυτή τη φάση ζητάτε μπορεί να μην καταφέρνετε να το κερδίζετε κάθε στιγμή, στο 100%, όμως, δεν πρέπει να σταματήσετε να είστε διεκδικητικοί και συγκεκριμένοι.

Ιχθείς

Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σας φέρνει τώρα πιο κοντά στην εξιδανίκευση των ανθρώπων, προσέξτε, βγάζετε λάθος συμπεράσματα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.