Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-11-2017

Κριός
Τώρα το τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού έρχεται να επηρεάσει ολόκληρο τον ζωδιακό και εσείς είσαστε στην πολύ έντονη σφαίρα επιρροής ως προς μεγάλες αλλαγές.

Ταύρος

Μπορείτε να είστε κάπως εκδηλωτικοί απέναντι στα συναισθήματά σας. να είστε πραγματικοί και να προσηλώνεστε στα ουσιαστικά σημεία του αισθηματικού σας κόσμου.

Δίδυμοι

Με την έντονη επιρροή που δέχεστε από το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού είναι τώρα μία στιγμή κατά την οποία μπορεί να προκύψουν ορισμένες εκπλήξεις για εσάς στην αισθηματική σας ζωή .

Καρκίνος

Δεν είναι παράλογο για σήμερα να έχετε κάποια τάση για υπερβολική αυτοκριτική, με το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου. Όμως, το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού σας δίνει κατάλληλη κοινωνικότητα.

Λέων

Είστε μέσα στον έντονο κύκλο επιρροής που ασκεί το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού και έτσι είναι για εσάς πράγματι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσετε σημαντικές αισθηματικές αλλαγές.

Παρθένος

Με τον συνδυασμό της εξαιρετικής όψης, δηλαδή με το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού, και με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας, ετοιμάζεστε για μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, στις οποίες εύκολα προσαρμόζεστε.

Ζυγός

Ορισμένες καταστάσεις δεν έρχονται όπως θα τις θέλαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν τελικά να αποδειχθούν επωφελείς και ευχάριστες, ορισμένα πράγματα πρέπει να τα καλοδεχόμαστε.

Σκορπιός

Να είστε ο εαυτός σας. δεν υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεστε άλλωστε για να κάνετε την κίνησή σας σήμερα στον αισθηματικό τομέα, εφόσον καθοδηγήστε από την διαίσθησή σας.

Τοξότης

Τώρα μπορεί εσείς να περάσατε μέσα από κάποια μικρή περιπέτεια ή να ακούσατε ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις, κυρίως εξαιτίας της τελευταίας αρνητικής όψης του κυβερνήτη σας. Δεν χάνετε όμως τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος συμμετέχει σε μία σημαντικότατη όψη του μήνα, το τρίγωνό του με τον Ουρανό. Αυτό σας φέρνει πολύ πιο κοντά προς τους αισθηματικούς σας στόχους, μέσα από αλλαγές.

Υδροχόος

Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, συνδυάζεται η εύνοια των καταστάσεων, αλλά και η λογική σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να επιτύχετε σημαντικές αλλαγές.

Ιχθείς

Τώρα θα χρειαστεί να είστε πιο δεκτικοί σε άλλες επιρροές, πέραν των συνηθισμένων. Κάποιες προκλήσεις πιθανότατα να εμφανιστούν, φανείτε πιο χαλαροί και προσαρμοστικοί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.