Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-11-2017

Κριός
Κάποια πράγματα φαίνονται όντως τρελά. Μόνο οι τρελοί τα κάνουν δηλαδή. Μήπως τελικά όλοι είμαστε και λίγο τρελοί. Πάντως εσείς σήμερα στον έρωτα βγάζετε μπόλικη τρέλα.

Ταύρος

Είναι ώρα για ισορροπία; Μήπως είναι ώρα για να περιμένετε; Μάλλον το δεύτερο. Μα, πώς μπορεί να έχετε την απαιτούμενη ισορροπία, πριν να τελειώσει η αναμονή σας;

Δίδυμοι

Πρέπει να σας πού, με πως σήμερα, χάρις την εξαιρετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή, αυτό το εκπληκτικό τρίγωνο που σχηματίζουν αυξάνει την δύναμη της επικοινωνίας σας.

Καρκίνος

Τόσες όψεις σχηματίζει καθημερινά η Σελήνη . Ας πούμε λοιπόν κάτι διαφορετικό. Των φρονίμων τα παιδιά χάσανε ό,τι είχανε, αλλά δεν είναι καθόλου κακό να προσανατολιστείτε τώρα στην Νέα Σελήνη.

Λέων

Περάσατε την φάση της ισορροπίας και ξαναρχίζετε από το μηδέν. Έτσι νοιώθετε δηλαδή, διότι στην πραγματικότητα τίποτα δεν αρχίζει από το μηδέν, ουσιαστικά. Χαλαρώστε.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να βρίσκεται σε αυτό το εξαιρετικό τρίγωνο μαζί με την Σελήνη έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά του αγαπημένοι σας προσώπου, ετοιμαστείτε για πολλά.

Ζυγός

Δεν είναι η ιδανικότερη στιγμή όλων για τελεσίδικες αποφάσεις . Το πράγμα βλέπετε θέλει τον χρόνο του και εσείς χρειάζεστε περισσότερη χαλάρωση και βέβαια κάποια διασκέδαση.

Σκορπιός

Περισσότερο θάρρος αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η συμβουλή για εσάς και όταν λέμε αυτό εννοούμε βέβαια ταυτόχρονα και την ανάγκη για περισσότερη πίστη στον εαυτό σας.

Τοξότης

Με το τετράγωνο Σελήνης-Δία εσείς τώρα είστε σε μία ευαίσθητη και ευχάριστη διάθεση γενικά, αν και θα πρέπει να αυξήσετε τώρα την επιφυλακτικότητά σας σε τρίτους,

Αιγόκερως

Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, είναι μάλιστα πάρα πολύ σημαντικό το να έχετε την επαγρύπνησή σας ώστε να καταλαβαίνετε πως αυτό που έχετε τώρα έχει κάποια παραπάνω αξία.

Υδροχόος

Ορισμένα πράγματα δεν λέγονται και έτσι είναι καλύτερα. Αν τελευταία είδατε κάποιες κινήσεις που αντιλαμβάνεστε πως ευθέως λένε κάτι πολύ συγκεκριμένο, αξιολογήστε την κατάσταση.

Ιχθείς

Δεν είστε τόσο κακοί όσο νομίζετε. Άλλες φορές νομίζετε πως είστε πολύ μαλακοί και αδύναμοι. Σαν πληροφορούμε πως ούτε αυτό ισχύει. Είστε κάτι διαφορετικό και πρέπει να το καταλάβετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.