Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-11-2017

Κριός
Μία διέλευση και μία όψη σας επηρεάζουν διαφορετικά σήμερα. Από την μία μπορείτε να ανανεώσετε καταστάσεις με την Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλά από την άλλη προσέξτε με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, αποφύγετε εντάσεις.

Ταύρος

Η Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης σας βλέπει τον μυθικό της σύντροφο, τον Άρη, να βρίσκεται σε αντίθεη με την Σελήνη. Αποφύγετε απόψε το βράδυ να ανεβάσετε τους τόνους.

Δίδυμοι

Η στιγμή αυτή απαιτεί από εσάς να δείξετε κάποια ανεκτικότητα απέναντι σε συμπεριφορές τις οποίες γενικότερα δεν εγκρίνετε, για διάφορους λόγους, δείξτε διπλωματία.

Καρκίνος

Να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας σήμερα,. Αλλά να αποφύγετε να κριτικάρετε τους άλλους. Αυτό θα σας βλάψει και θα χαλάσει έντονα την εικόνα σας, κάτι που οπωσδήποτε δεν θέλετε.

Λέων

Στην πραγματικότητα δεν είστε εσείς αυτοί οι οποίοι θα φέρετε τις εντάσεις σήμερα στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί να δείξετε και κάποια κατανόηση από την πλευρά σας.

Παρθένος

Δεν είναι η ιδανική ημέρα για επικοινωνία, παρόλο που πράγματι είναι μία πολύ καλή στιγμή για ανανέωση αισθηματικών σχέσεων και καταστάσεων. Μπορείτε να βρείτε την ισορροπία .

Ζυγός

Όταν μία κατάσταση φαίνεται πως είναι αυτονόητη, θα πρέπει να ξέρετε από πριν το πώς να δράσετε. Για τον λόγο αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να αξιοποιήσετε την εμπειρία σας.

Σκορπιός

Από την πλευρά σας πράγματι φαίνεται πως δεν έχετε πει ακόμα την τελευταία λέξη. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο θα γίνει όταν νοιώσετε έτοιμοι, αν και τώρα ευνοήστε για νέα πράγματα.

Τοξότης

Δεν έχετε την ίδια υπομονή σε σχέση με παλαιότερα. Αυτό το οποίο σας βοηθά να κάνετε ορισμένες φορές κάποια περισσότερη υπομονή είναι η καλή σας διάθεση απέναντι στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αιγόκερως

Καταλαβαίνετε πως πράγματι το να δείτε το θετικό σας πρόσωπο και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας θα σας κάνει πολύ πιο προσιτούς και ταυτόχρονα θα αυξήσει την γοητεία σας.

Υδροχόος

Το ότι αυτή τη στιγμή μπορείτε να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που έχετε, θα αποδειχθεί πάρα πολύ σημαντικό. Είναι η στιγμή να προκαλέσετε κάποιες ανανεώσεις.

Ιχθείς

Ορισμένες φορές αυτό που θέλουμε με αυτό που πρέπει να κάνουμε έρχονται σε μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους. Δεν είναι λάθος να ζητήσετε κάποια συμβουλή σήμερα από κοντινά σας πρόσωπα .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.