Ένας έφηβος ‘κλέφτης’ μπορεί να μείνει για πάντα ταπεινωμένος αφού ένας τατουατζής τον έπιασε και του έκανε τατουάζ στο μέτωπο γράφοντας ‘Είμαι κλέφτης. 


καλλιτέχνης, Maycon Wesley από την Βραζιλία, στρίμωξε τον έφηβο – ο οποίος είχε κλέψει το ποδήλατο ενός άντρα με ένα πόδι – τον έβαλε να κάτσει στην καρέκλα και κατέγραψε την στιγμή που του έκανε το τατουάζ.


Η φράση είναι στα Πορτογαλικά και γράφει: ‘Eu sou ladrão e vacilão,’ το οποίο σημαίνει ‘Είμαι κλέφτης και χαμένο κορμί.’Αφού το έκανε, ρώτησε τον ντροπιασμένο έφηβο αν του άρεσε:

 Τοπικές αναφορές λένε πως το αγόρι – που φαινόταν τρομαγμένο ενώ ο καλλιτέχνης ζωγράφιζε στο μέτωπό του – εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό, που έγινε την Παρασκευή. Η οικογένειά του είδε μετά το βίντεο επειδή κυκλοφόρησε πάρα πολύ στο διαδίκτυο και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.


Η αστυνομία συνέλαβε τον Wesley και τον φίλο του, Ronildo Moreira de Araujo – του οποίου η φωνή ακούγεται στο βίντεο – την Κυριακή και τους κατηγόρησε για βασανιστήριa. Οι δυο τους είπαν πως άφησαν τον έφηβο να φύγει και δεν ξέρουν μετά πού πήγε.

Τι πιστεύετε για την πράξη του τατουατζή; Είχε δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο;

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.