Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: καρμικοί έρωτες!

Κάθε φορά που έχουμε όψη η οποία αφορά τον Πλούτωνα, το ξέρουμε ότι μιλάμε για ερωτικό κάρμα . Όταν όμως στην εξίσωση βάλουμε και τον Σκορπιό, το ζώδιο στο οποίο κυριαρχεί ο Πλούτωνας, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά. Λοιπόν, σήμερα ο Ήλιος από τον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ανοίγουν οι πηγές του αιώνιου έρωτα. Ναι, αλλά για ποια ζώδια; Για να δούμε…
Σκορπιός – Αιγόκερως: η πίστη πάνω από όλα

Πόσο σeξι μπορεί να είναι η πίστη; Πολύ, λένε ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως, και ζουν το δικό τους – λίγο σκοτεινό αλλά τρελά ερωτικό – παραμύθι. Αυτή η εποχή είναι εξαιρετική για προσέγγιση ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια .

Λέων – Καρκίνος: δες πόσο σε θέλω

Δεν είναι πάντα κατανοητό, αλλά ο Λέων και ο Καρκίνος έχουν πολλά κοινά, αν και γενικά θεωρούνται ασύμβατα ζώδια. Κι όμως, το ένα ζώδιο είναι αντικατοπτρισμός του άλλου στην πραγματικότητα. Το φως του ηλιακού Λέοντα αντανακλάται τέλει αυτή τη στιγμή στον φεγγαροστόλιστο Καρκίνο.

Τοξότης – Ιχθείς: και δεν σου το ’χα!

Είτε το ξέρουν είτε όχι, ο Τοξότης και οι Ιχθείς είναι πολύ κοντά αυτή τη στιγμή. Ναι, εντάξει, για την κλασική αστρολογία είναι ασύμβατα ζώδια, αλλά το κάρμα έχει άλλη άποψη. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας ενώνουν δύο μεταβλητά ζώδια που έχουν πιο πολλά κοινά από αυτά που νομίζουν.

Ζυγός – Ταύρος: χάρμα κάρμα

Ναι, είναι οι δύο αυτοί ζωδιακοί εκπρόσωποι καρμικά συνδεδεμένοι, με βάση τις αναλογίες του τροχού των ζωδίων. Με την εμπλοκή του καρμικού Σκορπιού ανοίγουν οι πύλες για συνταρακτικές συναντήσεις που μπορεί να αλλάξουν την ροή στην ζωή τους.

Υδροχόος – Κριός: σε θέλω και το λέω

Συνήθως αυτά τα δύο ζώδια τα βρίσκουν παντού και τα χαλάνε στον εγωισμό. Έχουν και τα δύο μπόλικο! Ο καρμικός οίστρος της ημέρας σπάει αυτά τα στεγανά και τους κάνει να παραδεχτούν πιο εύκολα τον έρωτά τους.

Δίδυμοι – Παρθένος: έχουμε πολλά να πούμε

Άλλοι δύο εκπρόσωποι του ζωδιακού που ενώ έχουν τρομερές κοινές πορείες, σε εξωτερικό επίπεδο είναι ασύμβατοι. Ναι, αλλά όταν ενεργοποιείται ο Πλούτωνας, πέφτουν οι μάσκες. Και όταν πέσουν οι μάσκες ανάμεσα στον Δίδυμο και την Παρθένο φανερώνεται σε όλο του το μεγαλείο ο Ερμής που τους ενώνει με καρμικά δεσμά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.