Ο παράξενος Ερμής στον Τοξότη, και η αναδρομή του

Ο Ερμής εισήλθε στο αντίθετο ζώδιό του, στον Τοξότη στις 5 Νοεμβρίου. Οι λεπτομέρειες αυτής της διέλευσης θα είναι πολύ σημαντικές, καθώς ο Ερμής από εδώ ακριβώς, από το περίεργο και φλογισμένο – και πτωτικό για τον ίδιο – ζώδιο των μεταβολών θα κάνει τις ιδέες μας να τεντωθούν σε ένα ευρύ καμβά, και η λογική θα εμπλουτιστεί με πίστη και ελπίδα .
Ο Ερμής στο Τοξότη είναι ο αφηγητής, ο ιεροκήρυκας και ο πωλητής. Οι λέξεις εξελίσσονται σμε μια ενθουσιασμένη βιασύνη, το μυαλό μας θέλει να παραδοθεί στον ζήλο της υψηλότερης γνώσης. Όλα ακούγονται μεγαλύτερα και πιο πειστικά. Τα γεγονότα είναι λιγότερο σημαντικά από τη γενική αίσθηση του τι μεταφέρεται. Αυτό είναι εξαιρετικό αν ψάχνετε για νέα εισροή ενέργειας, νέες επαφές ή έμπνευση. Εάν αισθανθήκατε κλειδωμένο το μυαλό σας με καταθλιπτικές / περιοριστικές πληροφορίες, αυτή η διέλευση μπορεί να είναι το ανοιχτό παράθυρό σας.

Τι είναι δυνατόν; Σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε!

Επειδή τα γεγονότα θα παραμορφωθούν, η πραγματικότητα γίνεται σχεδόν μαγική. Σημαντικές λεπτομέρειες θα αγνοηθούν, καθώς ο Τοξότης ενδιαφέρεται μόνο για τη μεγάλη εικόνα (ας ανησυχήσουμε για τα μικρά πράγματα αργότερα). Η αλήθεια θα γίνει ένα ζήτημα. Οι αριθμοί και τα γράμματα προσθέτουν την αλήθεια; Δεν μπορείτε να παραβλέψετε τα κρύα, σκληρά γεγονότα. Αλλά τι γίνεται με τη διαίσθηση και την προοπτική;

Αυτό που είναι αληθινό και αυτό που είναι υπερβολικό θα πάρει πρόσθετο νόημα όταν Ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στην τελευταία μοίρα του Τοξότη, στις 3 Δεκεμβρίου. Θα φτάσετε μέχρι το τέλος, τότε θα είναι καιρός να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην αφήγηση. Ο ανάδρομος Ερμής θα επανεξετάσει και θα θέσει τις συγκεκριμένες ερωτήσεις, επιλέγοντας (ή αποδεικνύοντας) αυτό στο οποίο βάλατε την πίστη σας. Μέχρι τη στιγμή που ο Ερμής θα είναι ορθός, θα πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για το τι μπορείτε να πιστέψετε. Και, θα ειδοποιηθείτε για οποιεσδήποτε σημαντικές λεπτομέρειες που έχουν παραβλεφθεί πάνω στη βιασύνη να πείτε ή να διαβάσετε ή να ακούσετε αυτή την ιστορία που σας ενδιαφέρει.

Σημειώστε ότι ο Ερμής θα ενώσει τις δυνάμεις του μέσω συνόδου με τον Κρόνο ακριβώς πριν την αναδρομή, λίγο μετά, και λίγες μέρες μετά την είσοδο στον Αιγόκερω, στην 2η. Ο Κρόνος θα είναι πάνω από την όποια εξέλιξή σας, φέρνοντας την πραγματικότητα σε επαφή με την διαίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξερευνήσετε τις μεγάλες έννοιες και να ακούσετε τις μεγάλες υποσχέσεις, αλλά δεν θα είστε σε θέση να ξεφύγετε από κάποιες αδιαμφισβήτητες αλήθειες . Σε περίπτωση αμφιβολίας, χρησιμοποιήστε τον Κρόνο ως οδηγό σας - ίσως διαπιστώσετε ότι η διαίσθησή σας είναι ευθυγραμμισμένη με τον Κρόνο, αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Η αίσθηση των κανόνων και των ορίων (πόσο μακριά μπορείτε να πάτε) θα έχει σημασία.

Εδώ είναι οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής στον Τοξότη:

7 Νοεμβρίου 2017: χιαστί με την Παλλάδα στον Ταύρο

13 Νοεμβρίου 2017: τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς

16 Νοεμβρίου 2017: Τρίγωνο με την Δήμητρα στον Λέοντα

17 Νοεμβρίου 2017: εξάγωνο με τον Άρη στον Ζυγό

19 Νοεμβρίου 2017: Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα

24 Νοεμβρίου 2017: τετράγωνο με τον ανάδρομο Χείρωνα στους Ιχθείς

25 Νοεμβρίου 2017: τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό

27 Νοεμβρίου 2017: τρίγωνο με την ανάδρομη Παλλάδα στον Κριό

28η Νοεμβρίου 2017 σε σύνοδο με τον Κρόνο

3η Δεκεμβρίου 2017: ανάδρομος ο Ερμής στην 29η μοίρα του Τοξότη

6η Δεκεμβρίου 2017: σε σύνοδο με τον Κρόνο

6η Δεκεμβρίου 2017: εξάγωνο με τον Άρη στον Ζυγό

9 Δεκεμβρίου 2017: τρίγωνο με την ανάδρομη Παλλάδα στον Κριό

10 Δεκεμβρίου 2017: τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό

10 Δεκεμβρίου 2017: τετράγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς

Δεκέμβριος 12, 2017: σε σύνοδο με τον Ήλιο

15 Δεκεμβρίου 2017: Τρίγωνο με την Δήμητρα στον Λέοντα

Δεκέμβριος 15, 2017: σε σύνοδο με την Αφροδίτη

16 Δεκεμβρίου 2017: Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα

22 Δεκεμβρίου 2017: ο Ερμής γυρίζει ορθός

29 Δεκεμβρίου 2017: Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα

31 Δεκεμβρίου 2017: Τρίγωνο με την Δήμητρα στον Λέοντα

6 Ιανουαρίου 2018: Τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

6 Ιανουαρίου 2018: τετράγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς

9η Ιαν., 2018: τρίγωνο με την Παλλάδα στον Κριό

11 Ιανουαρίου 2018: Είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.