Εγώ ζήτησα χωρισμό και τώρα θέλω επανασύνδεση

Δύσκολη η κατάσταση. Συνήθως αυτό παρατηρείται σε μακροχρόνιες σχέσεις. Είσαι με ένα άτομο για μεγάλο διάστημα και ξαφνικά σκέφτεσαι τον εαυτό σου το πώς θα είναι η ζωή σου μετά από κάποια χρόνια: «δηλαδή, θα περάσω όλη μου τη ζωή με αυτόν τον άνθρωπο», σκέφτεσαι. Τέτοιες σκέψεις δεν είναι παράλογες. Όμως, τα πειράματα είναι επικίνδυνα και στην περίπτωσή σου αποδείχθηκε.
Η σχέσεις πρέπει να τελειώνουν για λογικούς λόγους. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο παρόν της σχέσης, ούτε στο παρελθόν, ούτε στο μέλλον . Μόνο τότε μπορείς να έχεις λόγο να χωρίσεις. Σε φόβισε το μέλλον και γι’ αυτό χώρισες; Δηλαδή σε φόβισε κάτι φανταστικό, μία ψευδαίσθηση, κάτι το οποίο δεν ζεις, αλλά το έχεις στο μυαλό σου. Δεν θα πούμε ψέματα, μεγάλο λάθος να χωρίσεις γι’ αυτόν τον λόγο.

Πρέπει να ξέρεις πως υπάρχει η πιθανότητα να πλήγωσες τον/την πρώην σύντροφό σου και έτσι να μην επιθυμεί να είσαστε ξανά μαζί. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορείς να κάνεις την κίνησή σου για επανασύνδεση . Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, ακόμα και αν είναι ακραία. Μπορεί να σου φερθεί ψυχρά και όχι άδικα βέβαια. Αν κάνεις την κίνησή σου πρέπει να έχεις καταλάβει το λάθος σου. κάντην λοιπόν και να επιμένεις, δείχνοντας κατανόηση αν δεν δεις τον/την πρώην σου να σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Αυτά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.