Βίντεο από την επίθεση στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Επίθεση από συγγενείς και φίλους της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη δέχθηκε κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 58χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες οι αστυνομικοί και ο 58χρονος τρέχουν προκειμένου να μπουν γρήγορα στο κτίριο της Ευελπίδων για να γλιτώσει ο δολοφόνος από την άγρια επίθεση. Ωστόσο ανεβαίνοντας στη ράμπα ο 58χρονος σκοντάφει στη ράμπα και πέφτει με δύναμη. Όπως φαίνεται χτυπάει το κεφάλι του πάνω στο μάρμαρο. Τότε πέφτει στο κεφάλι του ένα μπουκάλι με νερό και η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη καταφέρνει να τον πλησιάσει. Ωστόσο οι αστυνομικοί των σηκώνουν και προσπαθούν να τον φυγαδεύσουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο 58χρονος είχε ζητήσει και είχε λάβει 48ωρη προθεσμία την Τετάρτη, όταν και σημειώθηκαν επεισόδια εναντίον του από συγγενείς και φίλους της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση την ανθρωποκτονία της κοπέλας, αλλά την κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.

Δείτε το βίντεο :Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.