Εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου και χωρισμός

Αυτή τη στιγμή έχουμε μία πολύ σημαντική όψη αστρολογικά και αυτή είναι το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Κρόνου. Αυτοί οι δύο πλανήτες έχουν ορισμένες αντιθέσεις μεταξύ τους, αλλά και κάποια κοινά στοιχεία . Πάντως και οι δύο συνδέονται με το παρελθόν μας και στον ερωτικό τομέα αυτό λέει πολλά.
Το εξάγωνο της Σελήνης με το Κρόνο μας καλεί να γίνουμε ο δάσκαλος του εαυτού μας. Μας παρακινεί και μας ευνοεί ως προς το να αναζητήσουμε μέσα μας κάποια εσωτερική αλήθεια . Αυτή η αλήθεια θα αποτελεί αποτέλεσμα της λογικής ανάλυσης των εμπειριών μας, μέσα από το παρελθόν μας. Τώρα, είναι μία πολύ σημαντική στιγμή λοιπόν να καταλάβουμε σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, το τι μπορεί να σημαίνει πραγματικά για εμάς ένας χωρισμός .

Πίσω από έναν χωρισμό κρύβονται πολύ περισσότερα από όσα μπορούμε να αντιληφθούμε. Μαθαίνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, για την θετική, αλλά και την αρνητική μας πλευρά. Όμως, η δυσκολία μας να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά δεν βοηθά καθόλου. Τώρα όμως, με το συγκεκριμένο εξάγωνο θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε όλα αυτά, τα οποία στο σύντομο μέλλον θα παίξουν έως και καθοριστικό ρόλο στην αισθηματική μας ζωή . Πρέπει λοιπόν να μην χάσουμε την ευκαιρία και αν την αξιοποιήσουμε, ακόμα και αν πονέσουμε αρχικά να επαναφέρουμε κάποιες καταστάσεις στην μνήμη μας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.