Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη

Φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη, προξένησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι φθορές έγιναν αντιληπτές το σήμερα πρωί από στελέχη του κόμματος, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τον υαλοπίνακα της πρόσοψης των γραφείων, που βρίσκονται στο ισόγειο, πιθανότατα με μία παλέτα που βρέθηκε στο σημείο.

Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία.

Καταδίκη από τη ΝΔ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν τα Γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχθεί ότι στην χώρα υπάρχει πια γενικευμένη ανομία την οποία ενθαρρύνει με την ανοχή της. Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αλλάξει πολιτική, γιατί το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη είναι σημαντικότερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζεται στη συνέχεια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.