Ερωτικές προτάσεις από το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτη;

Το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και ης Αφροδίτης είναι αυτό το οποίο ειδικά σήμερα μπορεί πράγματι να παίξει έναν πολύ σημαντικό και θετικό ρόλο. Είναι η ευκαιρία για να χαλαρώσουμε, αλλά και αν ξεδώσουμε. Μέσα σε μία φάση που αστρολογικά μπορεί να προσφέρει και εκνευρισμό, το συγκεκριμένο εξάγωνο μας βοηθά ως προς το να δραπετεύσουμε από την ένταση και τον εκνευρισμό.
Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή, θα υπάρξουν πράγματι τριγύρω μας αρκετές εντάσεις. Οι περισσότεροι θα νοιώσουν λίγο-πολύ μία εσωτερική ένταση και μία δυσκολία στην επικοινωνία, αλλά και στις αποφάσεις . Χάρις το εξάγωνο όμως μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης, πρόκειται να είμαστε πολύ πιο άνετοι ως προς το να αφήσουμε πιο πίσω εντάσεις. Σημειώνουμε βέβαια πως δεν θα είναι εύκολο. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει η ευκαιρία να κάνουμε ένα διάλλειμα, να εκτονωθούμε, να διασκεδάσουμε και να ξεχάσουμε ορισμένα βάρη.

Πολλοί μπορεί να πουν πως αυτό είναι φυγή από το πρόβλημα. Αλλά, δεν είναι έτσι. Μιλάμε για άγχη και εκνευρισμού χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Μιλάμε για την αξία του να κάνεις ένα διάλλειμα από την ένταση, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα πιο αποτελεσματικά. Η σημερινή όψη λοιπόν της Αφροδίτης είναι πολύ σημαντική ευκαιρία για τους αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.