Προσοχή στις λεπτομέρειες

Τον είδες κι έπαθες! Είναι κουκλί, είναι μανάρι εξωγήινο και έχει έρθει στον πλανήτη αυτόν με έναν και μόνο σκοπό: να σε κάνει δικό του. Φίλοι, συγγενής και ο παπάς της ενορίας, προσπαθούσαν να σε προειδοποιήσουν όσον αφορά το είδος του, αλλά εσύ δεν άκουγες, σαν τον Πασχάλη όταν είδε τη Λόλα. Τον ήθελες από την αρχή και πλέον είσαι έτοιμος να τον εκάνεις δικό σου. Πλησιάζεις με βλέμμα τερμηναίητορ και κάνεις το πέσιμό σου, κύριος, ενώ η καρδούλα σου πάει να σπάσει. Και εκεί που δεν το περιμένεις… Βλέπεις πως το κουκλί ανταποκρίνεται!
Κανένα τρίμηνο μετά και είστε πλέον ζευγάρι και την αράζετε στο σπίτι σου για απογευματινά γούστα. Πλέον ξέρεις πως όσοι προσπάθησαν να σε προειδοποιήσουν είχαν δίκιο. Το παιδί είναι έχει βρώμικα γούστα! Στην κυριολεξία. Αφού βρε χριστιανέ, έξω βρέχει, τι πας και πατάς το χαλί της μαμάς με τις μπότες, χωρίς να τις έχεις σκουπίσει καν πρώτα; Γιατί δεν στεγνώνεις ποτέ τις πετσέτες; Γιατί δεν αλλάζεις τα σεντόνια; Αφού το χρυσόψαρο που είχατε πάρει μαζί για κατοικίδιο έχει πεθάνει εδώ και μια βδομάδα, γιατί δεν το πετάς. Αναπάντητα τα ερωτήματα. Έτσι είναι το στυλ του και ξέρεις πως δεν πρόκειται να αλλάξει. Ωστόσο υπάρχει ένα ερώτημα πιο ουσιαστικό: Να τον χωρίσεις;

Ασυζητητί! Δεν είναι διαπραγματεύσιμο! Αφού το παιδί είναι διαζευγμένο με τους κανόνες υγιεινής. Νταξ, δε λέω πλένεται, αλλά έχει καταπατήσει δεκαοχτώ βασικούς κανόνες υγιεινής από τότε που μπήκε στο σπίτι. Η καθαριότητα του συντρόφου σου δεν είναι αντικείμενο κωμωδίας, ή στοιχείο κάποιου περίεργου χαρακτήρα, είναι θέμα ποιότητας ζωής. Ναι, το παιδί είναι θεός, αλλά πού θα πάει, θα βρεις κι εσύ το κουκλί που σε κάνει και τρελαίνεσαι και κάνει και κανένα σφουγγάρισμα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.