Έντονη αστρολογικά εβδομάδα

Η εβδομάδα που θα ζήσουμε με την βοήθεια της Αφροδίτης και του Δία, αλλά όχι μόνον, θα έχει πολύ έντονα χαρακτηριστικά . Είναι φτιαγμένη από το υλικό των αντιθέσεων και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργειά της για το καλύτερο και το χειρότερο. Να είστε έτοιμοι να δώσετε ώθηση στις επιθυμίες σας μέσα από την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αλλά γενικά αυτή η εβδομάδα δίνει τόσες δυνατότητες που πραγματικά πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.
Η 13η Νοεμβρίου φέρνει μια πλούσια σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό. Ο Δίας θα επεκτείνει τις επιθυμίες της Αφροδίτης και ο Σκορπιός θα εξασφαλίσει ότι αυτά που θέλουμε είναι βαθιά και ουσιαστικά. Τα ζητήματα με χρήματα, σχέσεις και προσωπικές αξίες μπορούν να ξεπεράσουν τα υπάρχοντα όρια και, ως επί το πλείστον, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά θετικό. Ο Δίας φέρνει ελπίδα, και ο Σκορπιός το κάνει έντονο αυτό το ευχετικό πλαίσιο.

Ωστόσο, ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς την ίδια ημέρα δημιουργεί νοητικό χάος, έτσι τα γεγονότα θα είναι μπερδεμένα. Κάτι καλό θα μπορούσε να διαλύσει όλη τη λογική - συνιστάται κάποια προσοχή.

Η 16η Νοεμβρίου φέρνει ένα τρίγωνο από τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Χείρωνα στους Ιχθείς στη Αφροδίτη από την χώρα του Σκορπιού. Αυτές οι όψεις θα προσθέσουν τη συγχώρεση, τη συμπόνια και την απελευθέρωση στα σενάρια των ζωών μας.

Η 18η Νοεμβρίου βλέπει ένα νέο φεγγάρι του Σκορπιού, το οποίο θα συνδεθεί με τις παραπάνω εξελίξεις. Αυτή η νέα αρχή θα ευνοηθεί με ένα τρίγωνο για τον ανάδρομο Χείρωνα - όσο πιο βαθιά πηγαίνετε / όσο πιο ειλικρινείς είστε, τόσο περισσότερο μπορείτε να ενισχύσετε τον εαυτό σας μέσω της αποδοχής του τι σας πονάει. Η Σελήνη θα κάνει μια αιχμηρή σύνδεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό, οπότε θα υπάρξει κάποια δυσφορία καθώς τα γεγονότα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από το αναμενόμενο.

Η σχέση τετραγώνου μεταξύ του Άρη στο Ζυγό και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα είναι ακριβής στις 19 Νοεμβρίου, έτσι ώστε η κρίση μεταξύ συνειδητής δράσης (Άρης) και ασυνείδητων παρορμήσεων (Πλούτωνας) να είναι μέρος της νέας σελήνης. Ο εκρηκτικός συνδυασμός Άρης / Πλούτωνας έχει τη δυνατότητα για εκρήξεις θαμμένου θυμού, μια ωμή ώθηση για κυριαρχία ή (μερικές φορές) βία. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ισχυρή όψη, και όταν κατευθύνεστε σωστά, μπορείτε να πετύχετε αρκετά. Αλλά μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά καταστρεπτική. Να είστε προσεκτικοί και να είστε ενήμεροι για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.