Ο Pierre De Bisschop σκότωσε γυναίκα και παιδιά και αυτοκτόνησε. Η τραγωδία που συγκλονίζει τη Γαλλία προβληματίζει φίλους και αρχές καθώς έδιναν την εικόνα ευτυχισμένης οικογένειας. Ήταν στα γενέθλια της Celine De Bisschop που ο σύζυγός της Pierre De Bisschop σκότωσε τα τρία τους παιδιά, την ίδια και αυτοκτόνησε. Ο Pierre σκότωσε τον 12χρονο Bad...
Ο Pierre De Bisschop σκότωσε γυναίκα και παιδιά και αυτοκτόνησε. Η τραγωδία που συγκλονίζει τη Γαλλία προβληματίζει φίλους και αρχές καθώς έδιναν την εικόνα ευτυχισμένης οικογένειας.

Ήταν στα γενέθλια της Celine De Bisschop που ο σύζυγός της Pierre De Bisschop σκότωσε τα τρία τους παιδιά, την ίδια και αυτοκτόνησε. Ο Pierre σκότωσε τον 12χρονο Badouin, τον 20χρονο Jean, τη 18χρονη Marion και τη 47χρονη Celine και έβαλε τέλος στη ζωή του.


Οι αστυνομικοί κλήθηκε στο Nouvion-et-Catillon το πρωί της Τρίτης όπου και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φριχτό θέαμα. Ήταν οι εργάτες που δούλευαν στη φάρμα αυτοί που έκαναν την ανατριχιαστική ανακάλυψη. Ανησυχούσαν που δεν τον είχαν δει εκείνο το πρωί.


Οικογενειακός φίλος περιέγραψε το ζευγάρι ως σκληρά εργαζόμενους επιχειρηματίες, επισημαίνοντας πως οι λόγοι σίγουρα δεν ήταν οικονομικοί. Οι φωτογραφίες τους στα social media εμφάνιζαν μια ευτυχισμένη οικογένεια, με τα αδέρφια να ποζάρουν αγκαλιά.

Τους σκότωσε και αυτοκτόνησε στα γενέθλιά της

Φίλη, που αποκάλυψε ότι το φριχτό έγκλημα έγινε στα γενέθλια της Celine, δήλωσε στη L’Union πως φοβόταν τον σύζυγό της. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο πανεπιστήμιο όπου φοιτούσαν στην ίδια σχολή, το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Γαλλίας.


Οι γονείς του Pierre ήταν αγρότες και το ζευγάρι κατέληξε να αναλάβει την επιχείρησή τους στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Τόσο η Celine όσο και ο Pierre εργάζονταν στον χρηματοοικονομικό τομέα μετά την αποφοίτησή τους. Μέχρι που γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γιος τους Jean και το ζευγάρι αγόρασε γη κοντά στους γονείς του στο Aisne.Οι αρχές δεν έχουν ανακαλύψει σημείωμα αυτοκτονίας και προσπαθούν να ανακαλύψουν τους λόγους που οδήγησαν στην ασύλληπτη τραγωδία.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.