Μήστα Μπομπάστικ

Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνάς, σαν πουλί περιπλανώμενο, να βρεις τον κούκλο τον σωστό, τον γκόμeνο. Έχεις κάνει αναζητήσεις επί αναζητήσεων και τζίφος. Δεν μπορείς να σταυρώσεις μανάρι για μανάρι, επειδή τίποτα δεν σου κινεί το ενδιαφέρον . Κανείς δεν είναι ακριβώς όπως τον θες και αν και ισχύει πως τα γούστα σου είναι κομματάκι απαιτητικά, έχεις ακούσει ιστορίες έρωτα και φαντασίας για τον θρύλο του μαναριού που ψάχνεις. Θέλεις το κουκλί το ώριμο, μα παιχνιδιάρικο, τα' αλήτικο μα κουλτουριάρικο. Θες του μωρό το διακριτικό, που αν του τη δώσει θα κάνει σκηνικό. Θες να είναι ιπτάμενος και τζέντλεμαν, αλλά να σβουράει και καμιά ανάποδη πάνω στο σeξ.
Κάπως έτσι αρχίζεις και αναρωτιέσαι: Υπάρχει άραγε ο τύπος αυτός τελικά; Και τότε έρχεται η απάντηση σε μορφή καλοσμιλεμένου σώματος, που ταυτόχρονα έχει και μπυροκοιλιά. Είναι ο Μήστα Μπομπάστικ. Ποιος; Αυτό που είναι φαντάστικ, ο Μήστα Ρο… Ρο… Μάντικ! Τότε ενθουσιάζεσαι. Μα τι ήθελες κι εσύ ο καψερός, έλεγες τόσον καιρό; Έναν μπομπάστικ, ρομάντικ, φαντάστικ λόβερ. Επιτέλους τον βρήκες λοιπόν. Το μόνο που έχεις να κάνει πια είναι ένα απλό πεσιματάκι. Το μόνο που υπάρχει από δω και πέρα είναι απαλή, γλυκιά και άγρια γοητεία .

Κάπως έτσι λοιπόν, ολοκληρώνεις το μεγάλο σου ταξίδι, την αναζήτηση αυτή που φάνηκε να κρατάει αιώνες και χάνεσαι αγκαζέ με τον Μήστα Μπομπάστικ στο χρυσό φως του δύοντος Ηλίου, ενώ μόνο η άμμος και μια σκελετωμένη βοϊδοκεφαλή, συνθέτουν το τοπίο που αγκαλιάζει τον έρωτά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.