Πειράζει που είμαι λίγο Ντίβα;

Υπάρχουν πολλά και διάφορα είδη μαναριώνων εκεί έξω, όπως λογικά ξέρεις, ειδικά εάν διαβάζεις συχνά - πυκνά τη στήλη αυτή. Από τις κουλτουριάρες, μέχρι τις καγκούρισες και τις ξινές, έως τα σeξυ μπιστς, ο κόσμος είναι γεμάτος με κάθε λογής μικρό παρακλάδι μαναριού, που αγαπάμε και λατρεύουμε, είτε να παρατηρούμε και να σχολιάζουμε, είτε - εάν μιλάμε για κάτι αξιόλογο - να κάνουμε κίνηση και τις ημέρες μας ομορφότερες.
Ωστόσο υπάρχει ένα είδος άγριου μαναρίωνα στους δρόμους κάθε πόλης, το οποίο είναι μάλλον παρεξηγημένο. Δεν μιλάμε φυσικά για καμία άλλη, εκτός από την Ντίβα, την οποία όποια κι αν είσαι κι απ' όπου κι αν προέρχεσαι, την ξέρεις και υπάρχει πιθανότητα να είσαι και εσύ μια από αυτές, ακόμη και αν δεν το γνωρίζεις. Τα σημάδια δεν είναι δα τόσο πολύπλοκα. Άτιτιουντ του στυλ: δε μιλάω σε κανέναν, δεν κάνω πρώτη κίνηση, έχω πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις και χρειάζομαι ειδική μεταχείριση, είναι φυσικά "κόκκινα σημεία" της ντιβοσύνης ενός μαναριού. Όλοι τα ξέρουν αυτά και - δυστυχώς - όλοι τα καταδικάζουν. Ναι, δε λέω τα στοιχεία αυτά είναι άκρως σπαστικά, εδικά με την πρώτη ματιά, ωστόσο οι ντιβάτες συχνά δεν κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά εάν μιλάμε για ομοερωτική σχέση και έτσι καταλήγουν στο ράφι.

Τι γίνεται ωστόσο εάν -αρχικά τουλάχιστον- πας με τα νερά της; Το θέμα είναι πως οι Ντίβες ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία για έναν από τους παρακάτω λόγους: είτε είναι εντελώς νέες στο παιχνίδι και ως εκ τούτου δεν ξέρουν πως παίζεται, ή είναι ανασφαλείς με τον εαυτό τους, μιας και είχαν πάντα άσχημες σχέσεις. Ωστόσο εσύ δεν είσαι έτσι, εσύ ξέρεις να φερθείς. Εάν προσεγγίσεις μια ντίβα με σεβασμό προς το πρόσωπό της, οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να αλλάξει ριζικά και απότομα. Θα ρίξει τη μάσκα της ανωτερότητας και θα σε προσεγγίσει με τον ίδιο τρόπο μιας και για πρώτη φορά, νιώθει πως κάποιος της φέρεται όπως της αξίζει. Μόλις έχει αυτήν την αίσθηση, θα πάψει να έχει την ανάγκη να το παίξει κάποια άλλη και να σου ζαλίσει τον έρωτα.

Το ηθικό δίδαγμα λοιπόν είναι πως την επόμενη φορά που θα δεις μια ξεκάθαρη ντίβα κοντά σου, αν και εφόσον σου αρέσει φυσικά, κάνε μια κίνηση και δες πως είναι τα γούστα της. Μπορεί να έχει και πλάκα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.