Σύνοδος Αφροδίτης-Δία: τα ζώδια που τρελαίνονται ερωτικά!

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία είναι μία πολύ θετική όψη στον ερωτικό τομέα, η οποία πρόκειται να φέρει μεγάλο πάθος και διαχυτικότητα. Θα είμαστε πιο κοινωνικοί και η αυτοπεποίθησή μας θα μας υποστηρίξει έτσι ώστε να κάνουμε πιο τολμηρές κινήσεις,. Οι οποίες έως στιγμής ίσως μας φόβιζαν. Ας δούμε ποια είναι τα ζεύγη ζωδίων που έχουν μεγαλύτερη επιρροή από αυτή την όψη.
Ταύρος-Τοξότης: Άσε τους κυβερνήτες να κάνουν τη δουλειά

Τα δύο αυτά ζώδια με μεγάλη ευκολία θα αναπτύξουν εντονότερες ερωτικές σχέσεις και θα πάνε το πράγμα παραπέρα, μιας και οι κυβερνήτες και των δύο αποτελούν την σημερινή σύνοδο.

Ζυγός-Λέων: Άλλα κόλπα

Με τον Λέοντα από τη δική του πλευρά να επηρεάζεται από το εξάγωνο του Ηλίου με την Σελήνη, τα δύο ζώδια βρίσκονται πολύ πιο κοντά στα μεταξύ τους θέλω. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, αλλά χωρίς μονοτονία και με μοναδικό ενδιαφέρον .

Αιγόκερως-Σκορπιός: Δεν σε έβλεπα έτσι πιο παλιά

Δύο ζώδια που έχουν πολλά να χωρίσουν, σήμερα θα καταφέρουν να βρουν την μεταξύ τους αξία. Αυτό σημαίνει πως ο ένας βρίσκει στον άλλον κάτι που του έλλειπε και θα αντιληφθούν την αξία της μεταξύ τους συνύπαρξης.

Παρθένος-Ιχθείς: Κράτα με να σε κρατήσω, ν’ ανέβουμε κι οι δυο

Παρόλο που τα συγκεκριμένα ζώδια έχουν και ένα τετράγωνο σήμερα μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα να τους επηρεάζει, θα καταφέρουν με την συγκεκριμένη σύνοδο να αντισταθμίσουν τα πράγματα, μέσα από την αλληλοϋποστήριξη.

Δίδυμοι-Υδροχόοι: Σε αγαπώ, γι’ αυτό και σε αντέχω

Παρόλο που με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα είναι 0οι Δίδυμοι κάπως στον κόσμο τους, αυτό σε μία σχέση με τον Υδροχόο δεν θα αποδειχθεί και τόσο ενοχλητικό, όσο θα φαινόταν σε άλλα ζώδια. Εδώ θα υπάρξει εμβάθυνση της σχέσης.

Κριός-Καρκίνος: Τώρα που τα ‘παμε, σε έπιασα

Αυτά τα δύο ζώδια θα καταλάβουν πως τελικά έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζουν. Σε αυτό θα βοηθήσει η αυξημένη κοινωνικότητα και των δύο, που θα τους φέρει πιο κοντά, ενώ σε άλλη περίπτωση είναι πιθανόν να μην είχαν τόσο μεγάλη όρεξη για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.