Σχέσεις ζωδίων: ποιοι ευνοούνται με το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού

Αυτή τη στιγμή ξεκίνησε μία όψη που περιμέναμε με μεγάλη προσμονή. Αυτή είναι το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού. Η όψη αυτή αποτελεί πραγματικά μία ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μία ευρεία κλίμακα επιρροής. Έτσι, ευνοούνται και οι ανανεώσεις των σχέσεων και οι νέες γνωριμίες, αλλά και οι επανασυνδέσεις. Ας δούμε τώρα το ποια είναι τα ζεύγη ζωδίων που θα ευνοηθούν περισσότερο.
Αιγόκερως-Υδροχόος: Τα vibes τα ένοιωσες;

Δύσκολα δεν θα νοιώσουν τα έντονα vibes μεταξύ τους αυτά τα δύο ζώδια, καθώς θα καταφέρουν να συνεννοηθούν άψογα αυτό το διάστημα. Είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά και να επικοινωνήσουν ουσιαστικά.

Κριός-Δίδυμοι: Από το να μαλώνουμε, καλύτερα ας τα βρούμε

Κυρίως αν αυτά τα δύο ζώδια βρίσκονται σε σχέση, θα καταφέρουν τώρα να εξισορροπήσουν περισσότερο την μεταξύ τους επικοινωνία . Θα καθίσουν και θα μιλήσουν ήρεμα λύνοντας ζητήματα μέσα στην σχέση τους.

Λέοντες-Τοξότες: Σαν πολλά κοινά δεν έχουμε;

Μία γνωριμία μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων θα τα κάνει να καταλάβουν πως έχουν τελικά περισσότερα κοινά από ό,τι νόμιζαν. Ορισμένες αλλαγές στις ζωές τους θα τους κάνει να κατανοήσουν πως τελικά μοιράζονται ακόμα περισσότερα.

Ταύρος-Ζυγός: Σαν να καταλαβαινόμαστε καλύτερα

Εάν αυτό το ζεύγος πέρασε από ορισμένες φουρτούνες το τελευταίο διάστημα, τώρα βλέπει την αναγκαιότητα βαθύτερης επικοινωνίας. Θα γίνουν υποχωρήσεις, που βασίζονται τώρα στην αλληλοκατανόηση.

Παρθένος-Σκορπιός: Και δε τα ξαναβρίσκουμε;

Η όψη του τριγώνου μπορεί αν ευνοήσει σημαντικά σε μία επανασύνδεση μεταξύ τω δύο ζωδίων, που τώρα πρόκειται να έρθουν πολύ πιο κοντά, παρά τις μεγάλες διαφορές και τις αντιπαραθετικές προτεραιότητες που μπορεί να βάζουν.

Ιχθείς-Καρκίνος: Ωραίο να περνάει η φουρτούνα

Οι καταστάσεις μπορούν να χαλαρώσουν και τα δύο αυτά ζώδια θα λύσουν πολλές διαφορές τους. Ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίον προσεγγίζουν τα πράγματα θα δώσει την αφορμή όχι για έναν τσακωμό, αλλά για μία κατανόηση της αξίας του άλλου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.