Κάνε άκρη να περάσω

Έχεις κι εσύ τα γούστα σου ρε παιδί μου. Δε σ' αρέσουν οι κοντές, αλλά δε θες η άλλη να είναι κι αμαζόνα, δε σ' αρέσουν οι μελαχρινές, αλλά δε θες και να τυφλώνεσαι από τη λάμψη του τριχωτού της κεφαλής της τύπισσας, δε σ' αρέσουν οι πολυλογούδες, αλλά δε θες να μη βγάζει και μιλιά. Έχεις πολύ συγκεκριμένα στάνταρ και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε και κάπως έτσι, όταν κάνεις τη θεαματική σου είσοδο σε ένα μαγαζί, κάνει άκρη κάθε κοπελιά που δε γουστάρεις όσο θα ήθελες και πας κατ' ευθείαν να βρεις αυτό που ψάχνεις. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα ωστόσο : δεν το βρίσκεις.
Η αλήθεια είναι πως τα προαπαιτούμενά σου είναι τόσο συγκεκριμένα, που καμιά σχεδόν κοπέλα δεν μπορεί - και δε θέλει για να λέμε και του στραβού το δίκιο - να τα συναγωνιστεί. Ο καθένας θέλει να είναι ο εαυτός του και όσο σπέσιαλ και να είσαι, όσο και να κάνεις τα μανάρια γύρω σου να τρελαίνονται, ποτέ καμία δε θα αλλάξει τόσο όσο θες. Μπορείς για αιώνες να κάνεις στην μπάντα όσες δεν τηρούν πλήρως τη λίστα σου, αλλά εκτός εάν η λίστα σου είναι : δύο χέρια, δύο πόδια και την ικανότητα να τα χρησιμοποιεί, η αποστολή σου θα είναι πάντα δύσκολη.

Το φλερτ είναι μια μαγική διαδικασία. Ναι, μπορεί κάποιες φορές να καταλήγει σπαστική, ή απογοητευτική, αλλά μιλώντας λίγο γενικότερα, η αναζήτηση μιας ερωτικής συντροφιάς έχει πάντα μέσα της έναν κάποιο ηλεκτρισμό, που λίγα πράγματα στη ζωή σε κάνουν να νιώσεις. Μην εμποδίζεις τον εαυτό σου λοιπόν από αυτήν την εμπειρία. Απλά ζήσε τη στιγμή όπως της αξίζει, χωρίς να βάζεις κάθε μικρή λεπτομέρεια πιο ψηλά από αυτήν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.