Θέλω Τέχνη κι Εμπειρία

Τα γούστα σου είναι απαιτητικά ρε παιδί μου, τι να κάνουμε; Θέλεις το παιδί το πρόστυχο, το έξυπνο, το γοητευτικό, το σεμνό και όμορφο, που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου, αλλά ταυτόχρονα πέφτει στα πατώματα για την παρτάρα σου. Όλα αυτά καλά, ωστόσο ένα είναι το μεγάλο θέμα: πως είναι στο κρεβάτι; Γιατί η αλήθεια μπορεί να είναι πως πέτυχες πολλά απ' όσα ήθελες να βρεις στα μάτια του γλυκού σου, ωστόσο σε αυτόν τον τομέα μπορεί να υστερεί. Δεν το 'χει ρε παιδί μου, τι να κάνουμε; Ή το έχει, αλλά δεν είναι του στυλ σου. Εκεί, έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα μεγάλο ερώτημα: τον χωρίζω;
Ναι, τον χωρίζεις. Η απάντηση μπορεί να φαίνεται σκληρή, αλλά είναι η αλήθεια. Όταν μιλάμε για το σeξ, μιλάμε για ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά μιας σχέσης, και ένα από τα οποία μπορούν να την κρατήσουν ζωντανή, πολύ περισσότερο απ' όσο θα πίστευες. Ωστόσο, εάν το σeξ δεν είναι καλό, η σχέση είναι σίγουρο πως θα έχει προβλήματα . Εάν το ένα, ή και τα δύο μέλη μιας σχέσης δεν μένουν ικανοποιημένα, τότε δεν υπάρχει πολύς χώρος για συζήτηση. Η σχέση είναι τις περισσότερες φορές καταδικασμένη.

Για να τα λέμε όπως έχουν τα πράγματα, όταν μιλάμε για την πράξη του έρωτα, μιλάμε για ποιότητα ζωής, τέλος. Όπως δε θα έμενες μαζί με κάποιον, αν για κάποιον περίεργο λόγο σε ανάγκαζε να μένεις τρώγοντας μόνο ριζοκοφρέτες και μπάμιες, έτσι δεν μπορείς να μείνεις με κάποιον, εάν δεν μπορεί να μείνεις ικανοποιημένος. Μπορεί να το αγαπάς πολύ το παιδί, ωστόσο δεν νοείται να μείνεις μια ζωή χωρίς αυτό που θες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.