Σήμερα αστρολογική στροφή στον μυστικισμό

Η όψη στην οποία συμμετέχουν η Σελήνη και ο Ποσειδώνας μας παρακινεί αυτή τη στιγμή να στραφούμε στον κόσμο του αποκρυφισμού και του μυστικισμού. Είναι μία ημέρα κατά την οποία πολλοί θα έρθουν πιο κοντά σε αυτό το πλαίσιο διανόησης και άσκησης. Είναι πιθανόν άτομα να θελήσουν να ασχοληθούν και με την αστρολογία . Όμως, αυτή η όψη έρχεται τέλεια να δέσει με το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης.
Το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα έκανε το κάλεσμά του. Όμως, την ίδια στιγμή έρχεται το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης. Τι σημαίνει αυτή η όψη. Σημαίνει την ύπαρξη αρμονίας εσωτερικής, μεταξύ των διαφορετικών στοιχείων που έχουμε μέσα μας. Είναι μία κατάσταση που μας θυμίζει το Γιν-Γιανγκ. Αυτές οι δύο όψεις μαζί συνδυάζονται πολύ αρμονικά μαζί, καθώς η μία θα μας πάει κοντά στον μυστικισμό, δίνοντάς μας ταυτόχρονα ανεπτυγμένη διαίσθηση και φαντασία, που είναι αρετές πολύ χρήσιμες για τις απόκρυφες Τέχνες, ενώ το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης θα μας δώσει και αυτό που απαιτείται στην άσκηση των αγαθών Έργων, που είναι η εσωτερική αρμονία .

Έτσι, μπαίνουμε πολύ δυναμικά σε αυτόν τον μυστηριακό κόσμο. Βέβαια και υπάρχουν σήμερα ορισμένες όψεις που δρουν από την αντίθετη κατεύθυνση, δίνοντάς μας οργή, όπως το τετράγωνο Σελήνης-Άρη, όπως και η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα που θα φέρει εγωισμούς. Όμως, είναι μία καλή ευκαιρία με τα παραπάνω τρίγωνα να αφήσουμε πίσω έγνοιες προσωπικές και να αφεθούμε στον μαγικό κόσμο, που μας ξεπερνά. Για πολλούς σήμερα θα είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, πλάι σε έναν τρελό, που γνωρίσαμε από την Ταρώ, που σαν τρελός που είναι, βάλθηκε να γίνει ο Κόσμος.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.