Αγάπη κάτω από το πανσεληνόφως

Θα ήταν άστοχο να πούμε πως σήμερα τα ευγενή μας ζώδια θα βρίσκονται κάτω από το φεγγαρόφως, καθώς κάτι πολύ μεγαλύτερο υπάρχει απόψε και αυτό είναι το υπέρλαμπρο φως της Πανσελήνου στις 11ο και58’ του Ταύρου. Αυτό το πανσεληνόφως πρόκειται να κάψει την κακία και την σκληρότητα. Αυτό το φως θα ξυπνήσει τα όνειρά μας και θα τους φωτίσει τον δρόμο για να βγουν στην πραγματικότητα και να αναλάβουν. Είναι η στιγμή της αγάπης.
Κάθε Πανσέληνος έχει την δική της ομορφιά . Πάντως, η συγκεκριμένη έρχεται πραγματικά για να πολεμήσει το σκοτάδι . Όχι μόνο διότι όταν η Πανσέληνος φιλοξενείται από τον αστερισμό του Ταύρου γίνεται το όχημα μέσω του οποίου καταφέρνουμε να συνδυάσουμε λογική και συναίσθημα, πραγματικότητα και όνειρο, αλλά και διότι την ίδια στιγμή βρίσκεται από πάνω μας η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού.

Αυτή η αντίθεση απειλή να φέρει εντάσεις, να χωρίσει ζευγάρια, να καταδικάσει τις νέες σχέσεις να έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης. Τι λέει όμως η Πανσέληνος; Μας λέει τώρα πως πράγματι δεν είναι όλα εφικτά, όμως αξίζει να παλέψουμε έτσι ώστε τα όνειρά μας να τα δούμε να συμβαίνουν στο τώρα. Όχι στο κάποτε, όχι σε ένα μακρινό μέλλον, στο τώρα, στο εδώ.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος λοιπόν έρχεται σε μία κατά τα λοιπά δύσκολη αστρολογική στιγμή για να μας αποδείξει πως ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Βρισκόμαστε λοιπόν σε μία όχι εύκολη, αλλά ενδιαφέρουσα φάση. Στην αγάπη θα νικήσουν όσοι πολεμούν, στα όπλα λοιπόν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.