Κάνε Κόντρα να Ανέβουμε

Το φλερτ είναι ένα δώρο θείο και μεγαλειώδες. Μπορεί ο σκοπός μας να μην είναι να μείνουμε στα λόγια και τις ματιές και να ανυπομονούμε να προχωρήσει το πράγμα παρακάτω, ωστόσο η μαγεία και ο ενθουσιασμός των ανάμεικτων σημάτων και τις λεπτής διαχείρισης περίπλοκων καταστάσεων που έρχεται μαζί με το φλερτ είναι αναμφίβολα μια εμπειρία ανεκτίμητη. Δε λέμε, η οικειότητα και η στοργή μιας πλήρους σχέσης είναι υπέροχη, αλλά υπάρχει κάτι στο διακριτικό πέσιμο με ένα άτομο το οποίο δεν μπορείς να αρνηθείς πως είναι απλά ακαταμάχητο. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο πολλά ζευγάρια φλερτάρουν λεπτά, σαν άγνωστοι, ακόμη και μετά από πολύ καιρό που βρίσκονται σε σχέση. Με αυτό τον τρόπο αναζωογονείς την επικοινωνία που έχεις με το ταίρι σου και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να νιώσεις ενθουσιασμό.
Εκτός ωστόσο από το συμβατικό φλερτ, τις σύντομες ματιές, τις λεπτές χειρονομίες, το παιχνίδι με τα χείλη και τα δίσημα λόγια, υπάρχει και άλλο ένα είδος πεσίματος, ίσως λίγο πιο περίπλοκο, το οποίο αν και σίγουρα δεν είναι για όλους, αν είναι για τον τύπο σου, θα το βρεις εξαιρετικά διασκεδαστικό. Είναι το φλερτ στο οποίο αντί η μια πλευρά να προσπαθεί να προσεγγίσει την άλλη με λεπτά και όμορφα λόγια, ενώ κάθε δεύτερη φράση μπορεί να είναι κομπλιμέντο, τα δυο μέλη προσβάλλουν το ένα το άλλο, σε ένα περίεργο παιχνίδι με τη λογική και τον ενθουσιασμό. Διακριτικές μπηχτές, ελαφρύ βρισίδι και μόνιμες αστείες προσβολές, είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Εάν δεν το έχεις δοκιμάσεις ποτέ, ίσως σου φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά όσο αλλόκοτο κι αν είναι, αυτό το είδος φλερτ είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό.

Υπάρχει μέσα του μια απελευθερωτική ποιότητα. Η αίσθηση πως μπορείς να πεις σχεδόν οτιδήποτε και να μην προσβάλεις κανέναν, αλλά αντίθετα να κάνεις την - σε αυτήν την περίπτωση - αντίπαλη πλευρά να σε θέλει ακόμη περισσότερο, είναι απίστευτα ανεβαστική και παραλόγως σeξυ. Το πάθος και τα γούστα γίνονται όλο και πιο δυνατά, μέσα από ένα παιχνίδι ακίνδυνων προσβολών και συνεχής μείωσης της άλλης πλευράς. Αρκεί φυσικά και τα δύο - ή περισσότερα, αν είναι μερακλήδες - άτομα που συμμετέχουν στο φλερτ να καταλαβαίνουν απόλυτα πως πρόκειται απλά και μόνο για παιχνίδι και δεν υπάρχει χώρος για να προσβληθείς, εκτός εάν το κάνεις κι αυτό στα πλαίσια της πλάκας.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα είσαι σε παρέα και κάποιο γουστόζικο κομμάτι θα σου γυαλίσει το μάτι, προσπάθησε να εκτιμήσεις την κατάσταση και να δεις αν αντέχει τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν ναι, έχεις μπροστά σου την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι πραγματικά ενθουσιώδες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.