Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στο Παγκράτι

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος στο Παγκράτι. Δύο άνδρες, νεαρής ηλικίας, πυροβολήθηκαν μέσα σε αμάξι. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, εν ζωή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας 29 ετών και ένας Αλβανός 32 ετών, επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο οι άγνωστοι δράστες τους πυροβόλησαν στις 21:35.

Ο οδηγός κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι την συμβολή Υμηττού και Ευτυχίδου από όπου παρελήφθησαν λίγο αργότερα από ασθενοφόρα. Οι δράστες διέφυγαν πιθανότατα πεζή προς το άλσος Παγκρατίου.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαϊκό, σε καλή κατάσταση και σε επικοινωνία με το περιβάλλον. Ο ένας φέρει τραύμα στο στήθος και ο άλλος στο πόδι. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε αξονική τομογραφία. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον έλληνα τραυματία να διακομίζεται επειγόντως στο ΚΑΤ, καθώς η αξονική έδειξε τη σφαίρα κοντά στην σπονδυλική στήλη.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η αστυνομία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αιματηρό επεισόδιο με δυο τραυματίες στο Παγκράτι.

Οι τραυματίες επέβαιναν σε νοικιασμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο οι άγνωστοι δράστες τους πυροβόλησαν στις 09:35 το βράδυ στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος.

Ο οδηγός κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τον συμβολή Υμηττού και Ευτυχίδου από όπου παρελήφθησαν λίγο αργότερα από ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.

Για το περιστατικό γίνεται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.