Δώσε λίγη εξαλλιά

Όλοι και όλες φτάνουμε στο σημείο - όσο τέλεια και αν είναι μια σχέση - που ρουτινιάζουμε με το σύντροφό μας. Δεν είναι ότι δεν γουστάρουμε να είμαστε μαζί, το κάθε άλλο! Απλά σκεφτόμαστε στιγμές του παρελθόντος της σχέσης μας και βλέπουμε πως κάποτε ήμασταν και οι δυο λίγο πιο περιπετειώδεις. Αυτό μάλιστα είναι συνήθως ψέμα. Απλά, λόγω του ότι η σχέση ήταν φρέσκια και δεν ήξερες πολλά για τον άλλο, το κάθε τι φαινόταν έξαλλο και διασκεδαστικό. Και ακόμα είναι μέχρι έναν βαθμό, απλά τα πράγματα δεν γίνονται φανταστικά τόσο εύκολα πλέον.
Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία με το που βρεθείς, πιστεύει πως δεν μπορείς να βγεις και πως η σχέση σου θα μείνει για πάντα έτσι. Εννοείται πως αυτό δεν είναι αλήθεια και καμιά φορά, ακόμη και αν κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια, τα πράγματα μπορούν να λυθούν από μόνα τους, απλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Ένα και βασικό είναι η απόσταση . Αν είστε συνέχεια μαζί, θα ήταν καλό να περάσετε μερικές ημέρες (πέντε, ή έξι συνήθως) κατά τις οποίες δε θα βρεθείτε καθόλου. Αν συνεχίσεις να έχεις θέμα, θα ήταν καλό να δοκιμάσεις να μη μιλήσετε καν. Απλά είναι κομματάκι δύσκολο να το προτείνεις χωρίς να σε παρεξηγήσει ο αγαπημένος σου. Αν τα καταφέρεις ωστόσο, μέσα σε δυο μέρες το πολύ, το θέμα θα έχει λυθεί.

Αν τα πράγματα δε λυθούν με αυτόν τον τρόπο, ή αν δεν μπορείς να το επιχειρήσεις, το καλύτερο θα ήταν να μη χάσετε επικοινωνία και να μην περάσετε περισσότερο χρόνο χωριστά. Το αντίθετο μάλιστα. Πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο μαζί, αλλά να κάνετε κάτι διαφορετικό κάθε φορά που βρίσκεστε. Πάνε καμιά παράσταση, μουσείο, σινεμά και σπορ. Κάνε κάτι λίγο πιο εξτρίμ, αν δεν έχεις θέμα. Επίσης πάρκα με παιχνίδια ύψους και άλλα τέτοια είναι πολύ καλή φάση για την σχέση σου. Ο προσωρινός τρόμος κάνει τον ενθουσιασμό να ανεβαίνει!

Αυτό λοιπόν είναι ένα μικρό τιπ στην περίπτωση που έχεις κουραστεί λίγο βρε παιδί μου με τον δικό σου, ή την δικιά σου. Δοκίμασε τις φάσεις αυτές και το πιο πιθανό είναι η σχέση σου να πάρει τα πάνω της άμεσα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.