Κράτα Κάτι για Μετά

Έχοντας απαριθμήσει ήδη πολλούς από τους λόγους για τους οποίους κάποιες σχέσεις δεν λειτουργούν και στη συνέχεια πεθαίνουν, σαν ένα μικρό σπουργίτι που ψάχνει απελπισμένο ένα καταφύγιο τον χειμώνα, προσφέροντας κάποιες λύσεις, οι οποίες ομολογουμένως, δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσουν να σώσουν τη σχέση, συνεχίσουμε το καταθλιπτικό μας σερί, γιατί περνάμε από μια φάση και δεν είμαστε σε μουντ για χαρές και πανηγύρια ακόμη.
Η νεωτέρα εκ των προσθηκών στην συλλογή της απόλυτης μουντάδας λοιπόν, είναι το κακό συνήθειο του να μοιράζεσαι τα πάντα με το ταίρι σου. Ναι, προφανώς και εάν μιλάμε out of context τα πράγματα φαίνονται γελοία, γιατί προφανώς και πρέπει να μοιράζεσαι τα στοιχεία του χαρακτήρα και της ζωής σου με το σύντροφό σου και είναι ένα από τα βασικότερα θεμέλια σε μια σχέση και άλλες τέτοιες μπούρδες. Δεν μιλάμε για την επικοινωνία αυτή κάθε αυτή, ούτε για το ποσοστό πληροφοριών που μοιράζεσαι με το αντικείμενο της σχέσης σου. Μιλάμε για την ποσότητα πληροφοριών που θα μοιραστείς σε άμεση αναλογία με τον χρόνο που είστε μαζί.

Το θέμα δηλαδή δεν είναι το πόσα πράγματα θα αποκαλύψεις για τον εαυτό σου, αλλά πότε. Όταν μια σχέση είναι χειμαρρώδης και τα μέλη της νιώθουν μια αμοιβαία οικειότητα, συχνά κάνουν το λάθος να μοιραστούν περισσότερα στοιχεία για τον εαυτό τους απ' όσα θα έπρεπε. Το μυστικό είναι να δίνεις λίγες πληροφορίες σε σχέση με τις ασχολίες, τα χόμπι σου, τα ενδιαφέροντά σου, τα επιτεύγματά σου και φυσικά, τις προηγούμενες σχέσεις σου. Πρέπει να δίνεις τα στοιχεία αυτά συντηρητικά, ώστε να δίνεις στον άλλο την ευκαιρία να σε μάθει μέσα από τις ερωτήσεις και το ενδιαφέρον του. Επίσης, θα ήταν καλό να μην αποκαλύψεις ποτέ κάποιο θετικό χαρακτηριστικό σου από μόνος σου και να το αφήσεις να φανεί σε κάποια κατάσταση. Πχ. αν παίζει πιάνο, μην το πεις με την πρώτη. Περίμενε λίγους μήνες, ενώ είσαι σε σχέση και μετά, όταν σου δοθεί η ευκαιρία, κάνε τη βιρτουοζιτέ σου. Αν και είναι ατυχές παράδειγμα, μιας και το πιο πιθανό είναι με αυτό σου το χάρισμα να τον έριξες τον τυπάκο, αλλά λέμε τώρα.

Εσύ τέλος πάντων, κράτα αυτό: παιχ' το λίγο μυστηριώδης στον δικό σου, κρύψε μερικά θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου και ήλπιζε για το καλύτερο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.