Αξίζει να γνωρίζω άλλα στοιχεία εκτός από το Ζώδιό μου;

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν το Ζώδιό τους, αλλά τίποτα παραπάνω. Ορισμένοι και μάλιστα αρκετοί γνωρίζουν και τον Ωροσκόπο τους και αυτό είναι μία σημαντική πληροφορία . Πόσοι όμως ξέρουν τον κυβερνήτη τους; Πόσοι ξέρουν τον δεκανό τους; Ποιος γνωρίζει την κατάσταση των οίκων του; Όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει επίσης να γνωρίζουμε, αν θέλουμε να έχουμε συνολική εικόνα μίας αστρολογικής ημέρας για εμάς.
Όταν λέμε «ποιο είναι το Ζώδιό σου», εννοούμε στην πραγματικότητα «πού έχεις τον Ήλιο σου». τι γίνεται όμως με όλους τους άλλους πλανήτες, εκτός από τον Ήλιο; Εννοείται πως καθιερώθηκε ο Ήλιος, διότι είναι όντως σημαντικός ως προς την επιρροή του σε εμάς, αλλά αρκεί; Τουλάχιστον δεν πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι ο κυβερνήτης μας; Πχ, τώρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό. Όλοι επηρεαζόμαστε από αυτήν την διέλευση . Όμως, πιο ειδικά θα επηρεαστούν οι Σκορπιοί και όσοι έχουν ως κυβερνήτη την Αφροδίτη. Έτσι, θα κριθούν πολλά τώρα για έναν Ζυγό και για έναν ταύρο, καθώς ο κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη. Όμως δεν αφορά μόνο αυτούς, αλλά πχ και τους Παρθένους και τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή τους Διδύμους και τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, διότι όλοι αυτοί έχουν ως κυβερνήτη του δεκανού τους την Αφροδίτη.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε από ορισμένα παραδείγματα πως πρέπει να γνωρίζουμε πολύ περισσότερα για εμάς. Αν θέλουμε να γνωρίζουμε καλύτερα ό,τι μας αφορά, πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα τον αστρολογικό μας χάρτη.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.