Σχέσεις: Τέλειες όψεις σήμερα!

Σήμερα έχουμε την μεγάλη τύχη να έχουμε δύο όψεις πολύ θετικές, οι οποίες συμπληρώνουν η μία την άλλη. Από τη μία πλευρά έχουμε τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και από την άλλη την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Αυτές οι δύο όψεις προτείνουν το κάτι διαφορετικό στον έρωτα. είναι μεγάλο λάθος να μην αξιοποιήσουμε την ημέρα.
Το σημαντικότατο αυτό τρίγωνο μεταξύ του Ηλίου και του Ποσειδώνα έρχεται να μας βγάλει από τα συνηθισμένα με τον δικό του τρόπο. Πρόκειται για μία όψη που μας ωθεί στο να βρούμε το μυστήριο μέσα στον έρωτα και στον εαυτό μας. Ταυτόχρονα όμως, κάνει τα συναισθήματά μας ειλικρινή και ευγενή. Πρόκειται για μία σπουδαία στιγμή, κατά την οποία μπορούμε να επικοινωνήσουμε πολύ καλύτερα και ουσιαστικά με το πρόσωπο που πραγματικά μας αφορά. Από την άλλη πλευρά, έρχεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, χάρις την οποία αναζητούμε νέους τρόπους, με τους οποίους θα βγούμε από την ρουτίνα και θα ζήσουμε στον έρωτα κάτι διαφορετικό.

Με τον συνδυασμό των δύο όψεων, θα λέγαμε πως και οι δύο καταφέρνουν να ενδυναμωθούν ως προς την επιρροή τους, λόγω του ότι μοιάζουν συμπληρωματικές κατά κάποιον τρόπο. Είναι η ευκαιρία μας λοιπόν να βγούμε από τα συνηθισμένα, να ξεφύγουμε από την ρουτίνα. Ώρα να αντιληφθούμε πως για να περάσουμε όμορφα με το αγαπημένο μας πρόσωπο και πως για να μοιραστούμε τον έρωτά μας δεν χρειάζεται ούτε άγχος, ούτε χρήμα . Τελικά, στα μικρά πράγματα μπορούμε να βρούμε όλη την σοφία του κόσμου, αρκεί να είμαστε εκεί όταν συμβαίνουν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.