Σύνοδος Ηλίου-Δία: Έρχονται γάμοι;

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία είναι μία πάρα πολύ σημαντική όψη, η οποία έρχεται να μας χαρίσει αισιοδοξία για το μέλλον, αυτοπεποίθηση και δέσιμο με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Ως συνήθως, ορισμένα ζεύγη ζωδίων θα είναι πιο ευνοημένα από αυτή την κατάσταση και θα καταφέρουν να αναπτύξουν πιο έντονες σχέσεις.
Αιγόκερως-Σκορπιός: Ο Αιγόκερως μπορεί τώρα να καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα τις καταστάσεις. Βρίσκει αυτό που είχε χάσει: την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Έτσι, θα καταφέρει να συμβαδίσει με τον Σκορπιό, ο οποίος με την βοήθεια της συνόδου ξεπερνά ορισμένες ανασφάλειες .

Δίδυμοι-Ιχθείς: Οι Δίδυμοι θα καταφέρουν αν δουν περισσότερο το συλλογικό και να ξεφύγουν από κάποιους εγωισμούς. Στην σχέση τους με τους Ιχθείς αυτό θα είναι πραγματικά κάτι το οποίο έλλειπε και τώρα αρχίζει να οικοδομείται.

Καρκίνος-Ταύρος: Τα δύο ζώδια πέρασαν πολύ κοντά μεταξύ τους ορισμένες ανασφάλειες, αλλά και ξαναβρήκαν τον εαυτό τους. Τώρα, οι καταστάσεις μπορούν πολύ ομαλά να προσχωρήσουν και να κάνουν ίσως μαζί ένα επόμενο βήμα.

Παρθένος-Λέων: Δύο ζώδια που πολλές φορές είναι αταίριαστα τώρα καταφέρνουν να βρουν κοινά σημεία. Η Παρθένος είχε εγκλωβιστεί κάπως, παρά ορισμένες θετικές όψεις του Ερμή. Τώρα όμως καταφέρνει να βρει την αισιοδοξία του. Ο Λέων από την άλλη καταφέρνει να ισορροπήσει και να βρει αυτό που αναζητούσε: την ηρεμία . Αυτό θα φέρει τα δύο ζώδια πιο κοντά.

Τοξότης-Ζυγός: Τα δύο ζώδια πέρασαν από ένα πολύ καλό αστρολογικό διάστημα, με θετικές όψεις και διελεύσεις. Τώρα, αυτή η κατάσταση εμβαθύνετε και αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα και πιο σφαιρικά την αισθηματική τους ζωή .

Υδροχόος-Κριός: Δύο ζώδια που κάπως εύκολα μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση καταφέρνουν τώρα να μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλον. Ο Υδροχόος θα καταφέρει να χαλαρώσει και να αφήσει πίσω κάποιες κόντρες, ενώ ο Κριός θα διδαχθεί από τον Υδροχόο την αξία του να μοιράζεσαι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.